Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 22. maj 2019: Vaga u haosu, Lav u tajnoj...

Dnevni horoskop za 22. maj 2019: Vaga u haosu, Lav u tajnoj vezi, Ovan rasipa energiju

94
0
Dnevni horoskop za 11. jun 2019.
Dnevni horoskop za 11. jun 2019.

Dnevni horoskop za 22. maj 2019: Ovan rasipa energiju, Bik uči, šansa za Blizance, Rak rasterećen, Lav u tajnoj vezi, Devica konkretna, Vaga u haosu, neočekivano za Škorpiju, Strelac prionuo na posao, Jarac izuzetno, Vodolija uživa u poslu, Ribe ispravljaju grešku. Ovo je današnji dnevni horoskop za 22.05.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Koliko ste uporni vi morate da se uklopite u dati ambijent, bez lošeg stava. Kolege su vam od pomoći u svakom slučaju i vi ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, koje vam ne donose dovoljno novca ovaj put. Ljubav Sa voljenom osobom morate da se slažete, ali ono što ste imali u prethodnom periodu dosta dugo pamtite. Zdravlje Solidno ovaj put.

BIK

Posao Ukoliko ste student, potrudite se da mnogo više ispita spremite za predstojeći period i da pokušate da se dovoljno koncentrišete na dodatne izazove, koji su malo lošije postavljeni, jer su ovaj put u okviru ličnih lekcija koje imate. Ljubav Emotivni segment može da vam bude isuviše zadovoljavajući u narednom periodu. Morate da se okrenete partneru koji vas ceni. Zdravlje Bolovi u predelu vrata.
Dnevni horoskop za 22. maj 2019
Dnevni horoskop za 22. maj 2019

BLIZANCI

Posao Ulaganje u privatni biznis može da vam donese zadovoljavajuće finansijsko stanje. Morate da se povinujete trenutnim tranzitima u kojima vidite i svoju ličnu šansu za neko vreme već i realizovanu. Ljubav Pokušajte da budete sa osobom na koju često mislite danas zaboravite. Biće boljih dana. Budite strpljivi. Zdravlje Čuvajte se prehlade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.