Dnevni horoskop za 4. septembar 2017.
Dnevni horoskop za 4. septembar 2017.

Ljubavni horoskop za jul 2017: Zvezde nisu tako darežljive u prve dve dekade jula 2017. godine. Sunce i Mars su u Raku, odakle prave kvadrat s Uranom u Ovnu, zatim još jedan kvadrat s Jupiterom u Vagi i opoziciju s Plutonom u Jarcu. Rezultat toga je kardinalni krst, nivo stresa, uznemirenosti i turbulencija je alarmantan.

Kardinalni znakovi su dinamični, vole izazove, stvaraju akciju i mogu da pokrenu promene. Ali, previše nesklada u ovim znakovima može doneti sukobe, agresiju, nasilje, borbe moći, nezgode, prirodne katastrofe, krize i razne nepovoljne događaje, piše tarot-horoskop.com.

Očito je da su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi pod najjačim uticajem, ali i oni koji imaju podznak u ovim znakovima, vladara podznaka ili druge značajne elemente u natalnoj karti. To znači da je puno ljudi pod ovim uticajem.

Tokom jula 2017. godine Merkur se nalazi u Lavu (između 6. i 26. jula). To nije loš položaj i dodatno tome, u harmoniji je s Jupiterom, Saturnom i Uranom. Um će raditi odlično. U puno slučajeva komunikacija će biti od presudne važnosti.

O važnim odlukama ipak dobro razmislite. Merkur je u polju koje će biti pod uticajem njegovog retrogradnog hoda i o nekim stvarima ćete kasnije ponovo razmišljati.

Tokom jula događaće se i sjajne stvari. Na nebu je trigon kojeg prave dva benefika, Venera i Jupiter. Taj aspekt donosi nove mogućnosti, optimizam, blagodati i sreću u ljubavi. Najviše dobrog mogu očekivati Blizanci i Vage, zatim Vodolije i, ako idemo dalje, Ovnovi, Lavovi i Strelčevi, kao i oni koji imaju podznak, vladara podznaka, jesec ili neki drugi značajan element u natalnoj karti u spomenutim znakovima. Ponovo možemo naglasiti da se ovde radi o jako puno ljudi.

I na kraju možemo zaključiti da je jul mešovit mesec i da će biti nemira i neprilika, ali i zadovoljstva.

OVAN

Iako je jul 2017. stresan mesec što se tiče drugih životnih polja, odličan je mesec za ljubavni život. Jupiter, smešten u kući parova Ovna, pravi lep trigon s Venerom, planetom ljubavi. Iako možete tu i tamo očekivati neke poteškoće, sreća je na vašoj strani i pred vama su srećni susreti, odlična komunikacija koja će pomoći ostvarenju boljeg razumevanja i bliskosti. Pred vama su duge romantične šetnje, izleti, kraća putovanja ili drugi događaji koji će vas usrećiti. Merkur vas vodi prema novim iskustvima, erotici i igrama u spavaćoj sobi između 6. i 26. jula. U poslednjoj dekadi Mars i Saturn vašu snagu i umeće dovode do novog nivoa, povećavaju doživljaje i žeđ za akcijom i pustolovinom.

Ljubavni horoskop za jul 2017

BIK

Prve dve dekade jula mogle bi biti napete, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u napetom položaju. Može doći do žustrih rasprava, čak i do sukoba. Može se raditi o bilo čemu, ali uglavnom su to pitanja vezana za novac, posao, zajedničke obaveze, vlasništvo ili stvari vezane uz roditeljstvo i rodbinu. Ne olakšava ni činjenica da tokom ovog perioda nećete imati takta s drugima i strpljenje vam nije jača strana. Pripazite na Mesečeve faze, oko 1., 9. i 16. jula kada je rizik povećan. Situacija se smiruje posle 20. jula, kada vladar kuće veza formira bolji aspekt.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.