Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 24. jun 2017: Blizanci melanholični, neočekivani susret za Devicu,...

Dnevni horoskop za 24. jun 2017: Blizanci melanholični, neočekivani susret za Devicu, Strelca muči nesanica

54
0
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

Dnevni horoskop za 24. jun 2017: Subota na pragu, a s njom, nakon konjunkcije Sunca i Merkura, u konjukciji će se naći i Sunce i Mesec, i to Mlad Mesec u Raku – Mlad Mesec u Raku, a s tim ide neki novi početak. Npr. početak leta! Ovaj Mlad Mesec je posebno snažan jer se nalazi u energiji Raka, energiji kojom vlada Mesec. Uz to ova energija ima i podršku Merkura (konjukcija) ali i Marsa! Javlja se velika potreba za zaštitom svog doma i ukućana…

Danas, samo nekoliko sati posle Mladog Meseca, Venera će se naći u trigonu sa Plutonom! Stiže snažna, mnogima čak prejaka energija, dok mnogima će upravo trebati sva ta energija Venere i Plutona u intenzivnoj strasnoj kombinaciji, piše Današnji dnevni horoskop. Prijatan dan svima!

OVAN

POSAO Očekuje vas pomoc trarije i uticajne osobe. Uspešan posao mogu da završe oni koji se bave javnim zanimanjem. LJUBAV Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja. ZDRAVLJE Lako se zamarate.

BIK

POSAO Pokušajte da svoje nezadovoljstvo ne pokazujete pred saradnicima, jer bi mogli da iskoriste trenutak i otežaju vam situaciju. LJUBAV Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu, što vam u ovom trenutku nikako nije potrebno. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.
Dnevni horoskop za 24. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. LJUBAV Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim delom ste sami krivi za to. ZDRAVLJE Osetljivo vam je grlo.

RAK

POSAO Ako je vaš posao vezan za inostranstvo na bilo koji način, moći ćete da sklopite dobar posao i ostvariti svoje planove. LJUBAV Krijete svoja osećanja i pronalazite smisao u tajnoj vezi. Imate priliku da bidete otkriveni i da se predstavite u pravom svetlu. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.