Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za avgust 2018: Ovan odoleva flertovanju, Rakovima uzbudljiv mesec, Strelčevima rasterećenje, Riba pleni i zavodi

Strelac

Strelčevima avgust donosi rasterećenje, ali i par izazova kada je ljubav u pitanju. Uživaćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja. Može se desiti da u periodu od 2. do 14. avgusta uđete u vezu sa nekim ko vam je do sada bio prijatelj.

Nakon 16. avgusta moguće je da ćete osetiti blagi zastoj u odnosu. Venera iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva, učiniće vas veoma aktivnim na tom planu pa partneru može zasmetati vaša preterana lepršavost.

Javiće se sumnje ali je moguće da nećete preterano mariti za lošu komunikaciju! Ukoliko ste već u vezi, možete očekivati da veza napreduje brže. Povoljan period očekuje sve Strelčeve koji planiraju putovanje.

Ljubavni horoskop za avgust 2018: Ovan odoleva flertovanju, Rakovima uzbudljiv mesec, Strelčevima rasterećenje, Riba pleni i zavodi.

Jarac

Ovaj mesec počinje veoma zanimljivo! Moguće je da ćete se više opustiti, lakše ćete shvatiti neku situaciju sa partnerom ali je moguće da će vam smetati partnerova prevelika opuštenost i sklonost flertu.

Posebno između 7. i 10. avgusta moguće su razmirice! Na vama je da preduzmete inicijativu za poboljšanje ljubavne veze uz pomoć seksualnosti Jarca. Druga polovina avgusta može vratiti neki stari problem u vezu a slobodnim Jarčevima može doneti povratak na staro, posebno ženskim pripadnicama znaka.

Vodolija

Vodolijama, početak avgusta donosi veoma lepe aspekte i bolju energiju nego u prethodnom periodu odakle će i rešiti mnoge svoje probleme sa partnerom.

Slobodne Vodolije osetiće veliko olakšanje i nalet svežeg vazduha i promena pa je moguće da će na nekom putu upoznati ljubav svog života ili ući u vezu sa osobom iz inostranstva ili one koje često putuje u znaku Vage, Blizanca ili Strelca, prepustite se ovoj energiji dozvolite da vam se desi ono o čemu sanjate.

U drugoj polovini avgusta posebno u periodu od 14. do 24. imaćete utisak da vas prošlost proganja, ali ne dozvolite osobama iz prošlosti da vas koče.

Ribe

Prva polovina avgusta donosi razrešenje svih problema na polju ljubavi, a posebno lep period mogu da očekuju Ribe u vezama i brakovima! Slobodne Ribe mogu očekivati poznanstvo sa osobom koja je rođena u znaku Jarca, Bika ili Raka.

Period od 1. do 13. avgusta doneće puno flerta i nepredvidivih situacija u ljubavi. Moguće je zahlađenje prema partneru. Od sredine pa do kraja avgusta imaćete utisak da vas sudbina opet iskušava po pitanju nekih osoba iz prošlosti.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Može vas privući osoba koja ima suprotne osobine od vaših. Moguće je da će se vaše poimanje ljubavi i neke veze malo poljuljati pa ćete biti na testu do 10. septembra.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.