Ovaj mesec će im biti najznačajniji u godini: 2 horoskopska znaka u junu 2019. srešće ljubav svog života
Ovaj mesec će im biti najznačajniji u godini: 2 horoskopska znaka u junu 2019. srešće ljubav svog života

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2018: Leto je sinonim za ljubav, strast i nove romanse, zato odmah saznajte šta vas očekuje u drugoj polovini jula 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos ličnoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

BIK

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

BLIZANCI

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bćete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro.

RAK

Bićete potpuno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer bi mogli da budu pogrešno shvaćeni. Potrebno je strpljenje. Neka sve ide korak po korak.

LAV

U emotivnim odnosima biste mogli da se osećate pomalo frustrirano. Znate da može bolje, ali okolnosti ne daju. Ne postoji recept kako poboljšati vezu, a svakako se to ne može „na  dugme“. Potrebno je strpljenje i tolerancija.

DEVICA

Verujete da ono čega trenutno nema možete izmisliti. S tom idejom provodite vreme u samoći. Konačno, zanemarićete sopstvenu nesigurnost i upustićete se u zagrljaje s dragom vam osobom. Onaj ko voli, voli.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.