Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020: Riba na meti udvarača, potencijalni haos kod Blizanca, Devici dobar period za zabavu
Foto: Freepik.es

Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020: Saznajte kome će zvezde biti najnaklonjenije na emotivnom planu u drugoj polovini avgusta 2020. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo da pričate o svemu onome što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti srećniji.

BIK

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

BLIZANCI

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na svoj odnos sa partnerom u miru i tišini. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osećate.

RAK

Vaši kontakti oživljavaju. Na zabavama i provodima na kojima ćete se zateći biće svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprečava da budete ono što jeste.

Smeši im se sudbinska ljubav: Ova 3 horoskopska znaka upoznaće svoju srodnu dušu tokom avgusta 2020. godine

LAV

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

DEVICA

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.