Pronađite srodnu dušu pomoću numerologije i broja ljubavi: Otkrijte vašeg idealnog partnera!

Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2018: Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu u drugoj polovini septembra 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Iz dana u dan uviđate da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

BIK

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćate da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

BLIZANCI

Jedan porodičan problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete morati da se oko njega angažujete. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

RAK

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2018

LAV

Šta god da preduzmete, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

DEVICA

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav on jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.