Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 14. septembar 2018: Lava partner obožava, Škorpija dosledna, Bik...

Dnevni horoskop za 14. septembar 2018: Lava partner obožava, Škorpija dosledna, Bik na meti krađe

86
0
Dnevni horoskop za 29. jul 2019
Dnevni horoskop za 29. jul 2019

Dnevni horoskop za 14. septembar 2018: Ovan suvišan, Bik na meti krađe, Blizanci ne odustaju, Rak izbegava partnera, Lava partner obožava, Devica otežava detaljima, Vagi teško sa suprotnim polom, Škorpija dosledna, Strelac mora da šarmira, Jarac popustljiv, Vodolija osetljiva na kritike, Ribe zatvorene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.09.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Osećate se povremeno suvišno kada su u pitanju otežanja na polju posla, jer imate osećaj da će nešto bolje da vam se pripremi. Ljubav Nemate nameru da se požrtvovano postavljate, kada se sve vrti oko ljubavi koju i ne dobijate. Potražite svoju sreću na nekom drugom kraju. Zdravlje Osećate se solidno.
Dnevni horoskop za 14. septembar 2018

BIK

Posao Nemate nameru da se odvajate od svojih ličnih stvari. Morate da pazite da vas neko ne pokrade, jer imate solidne aspekte da se pripazite. Ljubav Koliko se budete viđali sa osobom koja vam odavno znači toliko ćete biti u dobrom raspoloženju. Niste sami i to je u redu za vas. Zdravlje Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao Ne odustajte od ideje na koju možete da računate od ranije. Volite svoje ideje i rad ih primenjujte. Ljubav Ne dopustite sebi da se osećate loše zbog neproverene informacije. Neko vam se sa namerom meša u vezu. Budite bez stresa. Zdravlje Možete da imate alergijsku reakciju na polen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.