Dnevni horoskop za 29. jul 2019
Dnevni horoskop za 29. jul 2019

Dnevni horoskop za 14. septembar 2018: Ovan suvišan, Bik na meti krađe, Blizanci ne odustaju, Rak izbegava partnera, Lava partner obožava, Devica otežava detaljima, Vagi teško sa suprotnim polom, Škorpija dosledna, Strelac mora da šarmira, Jarac popustljiv, Vodolija osetljiva na kritike, Ribe zatvorene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 14.09.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Osećate se povremeno suvišno kada su u pitanju otežanja na polju posla, jer imate osećaj da će nešto bolje da vam se pripremi.

Ljubav

Nemate nameru da se požrtvovano postavljate, kada se sve vrti oko ljubavi koju i ne dobijate. Potražite svoju sreću na nekom drugom kraju.

Zdravlje

Osećate se solidno.

Dnevni horoskop za 14. septembar 2018

BIK

Posao

Nemate nameru da se odvajate od svojih ličnih stvari. Morate da pazite da vas neko ne pokrade, jer imate solidne aspekte da se pripazite.

Ljubav

Koliko se budete viđali sa osobom koja vam odavno znači toliko ćete biti u dobrom raspoloženju. Niste sami i to je u redu za vas.

Zdravlje

Dobro se osećate.

BLIZANCI

Posao

Ne odustajte od ideje na koju možete da računate od ranije. Volite svoje ideje i rad ih primenjujte.

Ljubav

Ne dopustite sebi da se osećate loše zbog neproverene informacije. Neko vam se sa namerom meša u vezu. Budite bez stresa.

Zdravlje

Možete da imate alergijsku reakciju na polen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.