Turbulentan i zanimljiv mesec na emotivnom polju: Ljubavni horoskop za maj 2020. godine za zauzeta i slobodna srca 2019
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2019: Saznajte šta vas očekuje u drugoj polovini aprila 2019. godine na emotivnom planu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Prihvatanje nečeg što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak napred za vas.

BIK

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

BLIZANCI

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Zbog toga vam neće biti potrebno previše reči. Uživajte.

RAK

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovaj put neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ali ako ste u paru, neće ni to biti loše.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2019

LAV

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za nju.

DEVICA

Pred vama su dani koji bi mogli da budu bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.