Ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. APRILA 2018: Devica usresređena na voljenu osobu, Ovan nestrpljiv, Ribe se odlično zabavljaju

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2018: Saznajte kome će u ljubavi ići sve od ruke, a prema kome zvezde neće biti baš blagonaklone kada je reč o emocijama u drugoj polovini aprila 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos ličnoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

BIK

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi se razvijaju dobro.

BLIZANCI

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

RAK

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2018

LAV

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi da se lako pretvore u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

DEVICA

Bićete maksimalno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer ih neće razumeti. Neka se samo dobro zabavljaju bez objašnjavanja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.