Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2018: Saznajte kome će u ljubavi ići sve od ruke, a prema kome zvezde neće biti baš blagonaklone kada je reč o emocijama u drugoj polovini aprila 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos ličnoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

BIK

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi se razvijaju dobro.

BLIZANCI

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

RAK

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2018

LAV

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi da se lako pretvore u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

DEVICA

Bićete maksimalno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer ih neće razumeti. Neka se samo dobro zabavljaju bez objašnjavanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.