Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 13. april 2018. Ovan ima problema na poslu, Bik...

Dnevni horoskop za 13. april 2018. Ovan ima problema na poslu, Bik uspešan, Rak reaguje impulsivno, Škorpija sumnja u iskrenost partnera…

89
0
Dnevni horoskop za 13. april 2018
Dnevni horoskop za 13. april 2018

Dnevni horoskop za 13. april 2018. Iskoristite blagodeti Venere i danas, prepustite se čarima proleća i ljubavi koja se rađa i pogađa sve oko sebe svojim strelicama.

Opijeni najlepšim dobom i talasima romanse, bićete danas potpuno omađijani i razdragani, neće imati šanse ništa da vam uzurpira vašu teritoriju mira i užitaka. U društvu ćete dominirati, a drugima će biti prijatno sa vama. Nesebično ćete davati dobru energiju, a i biće vam uzvraćena na isti način, piše današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama. LJUBAV Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi. ZDRAVLJE Problemi sa varenjem.
Dnevni horoskop za 13. april 2018
Dnevni horoskop za 13. april 2018

Bik

POSAO Obratite paznju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike. LJUBAV Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo i na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. ZDRAVLJE Više spavajte…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.