VAGA

Vi ćete biti sve skloniji popuštanju, kako prema nečijim udvaranjima, tako i u svemu ostalom. Zbog ovog drugog partner bi mogao da vam prigovara. Odredite pravac  u kome se razvija vaša veza.

ŠKORPIJA

Vaše društvo i dalje će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti sa prijateljem nego sa partnerom. Zbog toga bi ovaj (ova) mogao da počne da vam prigovara. Nađite neki kompromis.

STRELAC

Ako očekujte telefonski poziv, verovatno ćete ga i dočekati. Isti će vas iskreno obradovati. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu. Strelci u vezi će biti vrlo bliski.

JARAC

Imaćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovog puta sve može da potraje. Takođe možete da joj lako objasnite gde škripi ili šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2019

VODOLIJA

Biće zaokupljeni jednim članom svoje porodice pa će partner nakratko ostati po strani. Čim rešite porodične dileme, potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili sa voljenom osobom.

RIBE

Osećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakve rezerve. Biće vam uzvraćeno. Istovremeno ćete morati da se malo pozabavite svojom porodicom, a to će vas podstaknuti da bolje sagledate svoju vezu.

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.