Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2019: Blizanac se odlično provodi,...

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2019: Blizanac se odlično provodi, Ribe se bezrezervno predaju emocijama, Lav na iskušenju

60
0
Venera u Ribama od 14. januara do 7. februara 2020: Očekujte padanje u ljubavni zanos, idealizovanje partnera i preterivanje u iskazivanju emocija19.
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2019: Kojim horoskopskim znacima zvezde donose emotivni uzlet u drugoj polovini februara 2019. godine, a kojima dileme i razmirice saznajte odmah u ovom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Prihvatanje nečeg što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak napred.

BIK

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Stoga tome ne treba previše reči. Uživajte.

BLIZANCI

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete tiši i manje zahtevni.

RAK

Biće vam dobro, ako budete vagali svaku svoju reč i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu sve oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.
Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2019

LAV

Mnogi će obnoviti tajno poznanstvo ili će biti u iskušenju da uspostave nešto slično. Pazite dokle idete. Neki će poverovati da su na pragu konačnog rešenja, ali pokazaće se da na tom odnosu treba još poraditi.

DEVICA

Vaš ljubavni život razvijaće se dobro uz uslov da ne govorite po svaku cenu. Bez obzira na sve male zagonetke, ipak ćete biti puni vere i optimizma, pa tako i u svoju ljubav. Druga strana će vas dobro prihvatati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.