Vaga

Svoju sreću u emotivnom životu podelićete s bliskim ljudima. Moguće je da ćete pozvati goste koje volite. Isto tako potrudićete se da budete ljubazniji u odnosu s voljenom osobom. To će biti dobro prihvaćeno pa ćete poboljšati komunikaciju.

Škorpija

Vaš ljubavni život ovih dana imaće novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

Strelac

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda tek posle će shvatiti da tu ima i nešto više.

Jarac

Neki će uleteti u površnu vezu zbog strasti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2019: Strastvena avantura za Jarca, haos kod Blizanca, Rak se odlično zabavlja
Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2019: Strastvena avantura za Jarca, haos kod Blizanca, Rak se odlično zabavlja

Vodolija

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnog sveta vi ćete bežati u svet svoje mašte.
Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje.

Ribe

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe će biti skloni idealizovanju voljene osobe.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.