Leto je pri kraju ali nekima će i dalje sijati sunce: Za ova 4 znaka septembar 2019. će biti najbolji mesec u godini
Leto je pri kraju ali nekima će i dalje sijati sunce: Za ova 4 znaka septembar 2019. će biti najbolji mesec u godini

Leto polako ide kraju, ali nekim horoskopskim znakovima će i dalje sijati sunce. Ako si rođena u nekim od ovih znakova, možeš se radovati dodatnoj porciji sreće. Bezbrižno se opusti i raduj se onome što te očekuje – tvoje vreme dolazi!

Dok će se neki horoskopski znakovi u septembru morati da se bore s nerešenim problemima te će biti pod velikim pritiskom – jer moraju da donesu velike odluke – a drugi će sasvim lako i veselo lebdeti naokolo u kasno leto. Ovim znakovima će zvezde biti naročito naklonjene u nadolazećem septembru…

Lav

Kod tebe je ljubav svuda u vazduhu. U vezi sve ide kao po loju te ne možete da se zasitite jedno drugoga. Ako si solo, očekuje te puno dobre zabave. Osobe rođene u znaku Lava će u septembru biti pune životne radosti, motivisani i prepuni energije.

Vaga

I ovaj horoskopski znak će u septembru neodoljivo zračiti i osvajaće srca u trenutku. Međutim, osobe rođene u znaku Vage pre će se koncentrisati na posao. Sakupiće brojne pozitivne bodove – a kolege i šef im to neće zaboraviti.

Vodolija

Solo si? Onda imaš velike šanse da u septembru pronađeš sreću i započneš ozbiljnu i čvrstu vezu. U septembru će Vodolije imati toliko puno energije – biće „energični“ kao što već dugo nisu bili. Ništa neće moći da te izbaci iz takta – imaš živce pod savršenom kontrolom.

Ribe

Premda ovaj znak mora da razjasni neka pitanja i nejasnoće koji su se pojavili u nekoliko proteklih nedelja – a razvući će se i u septembru – ne moraš da se plašiš. Jupiter, planeta koji ti donosi sreću, biće uskoro na tvojoj strani. U devetom mesecu će Ribe – naročito na poslovnom planu – imati jako puno sreće!

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.