Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JUNA 2017: Ribe optimistične, Jarac i...

LJUBAVNI HOROSKOP OD 1. DO 15. JUNA 2017: Ribe optimistične, Jarac i Blizanci pronalaze ljubav na radnom mestu

93
0
Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2017
Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2017

Ljubavni horoskop od 1. do 15. juna 2017: Možete da odahnete jer će zvezde biti prilično naklonjene skoro svima u prvoj polovini juna kada je reč o emotivnim odnosima. Biće tu novih zaljubljivanja, ali i poboljšanja pomalo poljuljanih veza.  Saznajte šta očekuje vaš znak, piše ehoroskop.net.

OVAN

Bićete slatkorečivi i laskaćete svakome kog sretnete. Odlično za one koji se nekom udvaraju. Kod Ovnova  u vezi će napokon nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. S velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu.

BIK

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

BLIZANCI

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da ličiti na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su podjednako izgledne.

RAK

Verovatno ćete s dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i tako će vam se razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo.

LAV

Vaš partner će se osećati dobro, ali vama će celo vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

DEVICA

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim bistri se. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.