Dnevni horoskop za 13. septembar 2017
Dnevni horoskop za 13. septembar 2017

Dnevni horoskop za 28. maj 2017: Osvanula nam je nedelja, a s njom dolazi Merkur u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama. Dan savršen za maštanje, sanjarenje, kreativnost, intuiciju… Jedna veoma dobra energija danas vlada, kao lepa završnica sedmice.

Inspiracija je tu, ona koja ume svašta. Neptun radi punom parom, prepustite mu se, i bojama kojima boji današnji dan, piše Današnji dnevni horoskop. Danas nije dan za rutinu i svakodnevne obaveze, ovo je dan za odmor i opuštanje, naravno ko to sebi može da priušti. Ali i oni koji to ne mogu, danas i narednih dana neka očekuju sanjarenje u javi. Možda nećete imati potrebu da postavljate pitanja, jer nekako na neki način znaćete odgovore. Bićete posebno intuitivni, sva čula biće vam usmerena na čitanje između redova, svaki znak ćete opaziti, bilo da je govor tela ili igra reči. I uživaćete u tome, zabavljaće vas. Želimo vam lep dan.

OVAN

POSAO

Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

LJUBAV

Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

BIK

POSAO

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.

LJUBAV

Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 4. april 2017
Dnevni horoskop za 28. maj 2017

BLIZANCI

POSAO

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.

LJUBAV

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

RAK

POSAO

Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko kad da vas dodatno opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite koristan savet o promeni svoje strategije.

LJUBAV

Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slicne potrebe i upotrebite zrno mudrosti.

ZDRAVLJE

Odlično.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.