VAGA

Napokon ćete naći prave reči kojim ćete poboljšati odnos između sebe i voljene osobe. Samci se uspešno udvaraju. Neko od članova vaše bliže familije zahtevaće vašu pažnju. Potrudite se da budete pri ruci.

ŠKORPIJA

Najbolje ćete se osećati u svom domu i društvu drage vam osobe. Većinu Škorpija će ovih dana mrzeti da izlazi. Uživanja u društvu voljene osobe uspešno ćete spajati s gurmanskim uživanjem.

STRELAC

Izgledan je odličan provod sa prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

JARAC

Sve ćete više uviđati da vas voljena osoba podržava i voli. Stoga ćete imati potrebu da joj nešto poklonite. Pred vama je pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni. Uživajte na diskretan način.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019
Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019

VODOLIJA

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno na dešavanja u vašoj vezi. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatan život poboljšava.

RIBE

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.