Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019: Ništa ne može da...

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019: Ništa ne može da pomuti Blizančevu sreću, Vaga se uspešno udvara a Strelac dobro provodi

78
0
Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019
Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019

Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019: Leto se zahuktava, a ovaj period u godini je kao stvoren za romantiku i avanturu, u zavisnosti od vaših afiniteta i prioriteta. Ko će trijumfovati, a ko baš i neće imati mnogo sreće u ljubavi u prvoj polovini jula 2019. godine saznajte odmah, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Po pitanju emocija imaćete velika očekivanja. Želećete da vas drugi maze i paze. Kako će biti, zavisiće od partnera. Većini ljubavnih događaja vi ćete naći poneku manu. Pokušajte da stvari gledate manje strogo i opustite se.

BIK

U vašim privatnim odnosima i ovih dana će biti dosta nemira, nedorečenosti i frustracija. Ostanite mirni. Usaglašavanje s partnerom ipak će biti uspešno, a u svemu će vam doprijeti i vaši dragi prijatelji.

BLIZANCI

U sadašnje odlične romantične odnose vi ćete uneti dašak mašte i tako ih još više poboljšati. Neki će biti zaista originalni. Teško da išta može pomutiti vašu sreću. Čak i male porodične peripetije vi ćete rešiti s lakoćom.

RAK

Sve ćete više postajati svesni da vas neke osobine drage osobe uznemiruju. Prihvatite ih, jer je osećaj nemira prolazan. Neki će pozvati prijatelje u posetu ili će otići kod njih, pa ćete zajedno analizirati svoju ljubavnu situaciju.
Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019
Ljubavni horoskop od 1. do 15. jula 2019

LAV

Uspećete da se opustite i pobegnete od malih ljubavnih briga. Vratićete vedrinu u svoje emotivne odnose. Vaš ljubavni život nastaviće da se razvijaju na vrlo lep način. To će vas motivisati na još više aktivnosti.

DEVICA

Gotovo je sigurno da ćete ovih dana preterivati u emotivnim pitanjima. Na svaku sitnicu bićete preosetljivi. Takođe biste mogli da potrošite nešto više novca kako biste impresionirali osobu do koje vam je stalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.