Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019: Škorpija udovoljava partneru, Vodolija...

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019: Škorpija udovoljava partneru, Vodolija u tajnoj vezi, lep period za Devicu

68
0

VAGA

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. Neki bi mogli da se osećaju kao objekat, ali ako im to preterano ne smeta, nema razloga da prigovaraju.

ŠKORPIJA

Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način svoju ćete vezu još više stabilizovati. Vi ćete isto tako sve više uviđati da stvari potpuno ležu na svoje mesto. To će vas usrećiti.

STRELAC

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nežnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

JARAC

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Verovatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u gužvi ljudi.
Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019
Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019

VODOLIJA

Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspećete da sve okrenete u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Svakako da će sve to biti skriveno.

RIBE

Nedostajaće vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi mogao da vam donese mnogo sreće i zadovoljstva. ehoroskop.net/astrosudbina.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.