Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019: Evo što vas očekuje na ljubavnom planu u prvom delu najtoplijeg meseca u godini, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Bićete osetljivi i s velikom potrebom da vas neko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, ali ako ste sami, mučiće vas čežnje. Uz više otvorenosti i saradnje vaši bi privatni odnosi mogli da napreduju, a vi biste postali srećniji. Razmislite.

BIK

Dosta vam je priče, želite da pređete na dela. Ali to neće ići ni brzo, ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe u koju ste zaljubljeni pokušaćete da dođete uz pomoć kulinarskih specijaliteta. Izgledan je izlazak na večeru.

BLIZANCI

Pokazaće se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatićete ih i tako osvežiti svoju vezu. Bićete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

RAK

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019
Ljubavni horoskop od 1. do 15. avgusta 2019

LAV

Neobavezni kontakti mogli bi vam doneti pravo osveženje u emotivnom životu. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Pri tom bi mogli da se zabavljaju kao da nemaju ama baš nikakvih problema. Uspeće da pobegnete od svega i nasmejaćete se.

DEVICA

Sklad u emotivnom životu stabilizovaće vašu vezu s voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze. Biće im lepo. Pokušaće da se zbliže s osobom u koju su zaljubljeni. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.