Home Ljubavni horoskop KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: 14 horoskopskih parova čija se veza uvek neslavno završi

KATASTROFALNE LJUBAVI ZODIJAKA: 14 horoskopskih parova čija se veza uvek neslavno završi

51
0
Katastrofalne ljubavi Zodijaka

Katastrofalne ljubavi Zodijaka: Bilo da verujete u astrologiju svim srcem ili pak čitate zabave radi, ne možete da poreknete činjenicu da svaki znak ima neke zanimljive i očigledne karakteristike. Znajući to, dobro je imati na umu da razumevanje ljud na osnovu njihovog horoskopskog znaka može da pomogne u vezama. Evo 15 horoskopskih ljubavnih kombinacija koje se najčešće završe kao potpuna katastrofa, piše Luftika.

1. ŠKORPIJA i LAV

I Škorpija i Lav su veoma jaki znaci što se ne uklapa uvek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast. Lav ume da nameće kontrolu, a Škorpija je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama. Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im neko hrani ego što Škorpiju često umara i nevažno joj je. Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpije, a Škorpija ume užasno da reaguje kada to otkrije, posebno ako je u pitanju neverstvo.

2. RAK i VODOLIJA

Rak i Vodolija mogu osećati privlačnost na početku veze, ali ono što ih privuče jedno drugom brzo i nestane. Vodolija teži uzbudljivom i užurbanom životu, dok Rak voli da puni baterije u svom domu. Raka često privuče Vodolija jer mu zvuči uzbudljivo čitav koncept po kom žive Vodolije, ali samo dok ne pregore u svemu tome i ne počnu da žude za samoćom koja im je potrebna. Svima je to potrebno, ali ipak u ovakvoj vezi to postaje problem jer su u pitanju dve osobe koje su na suprotnim stranama. Vodolija ne shvata promene raspoloženja jednog Raka kom treba opuštanje u samoći što može prouzrokovati nerazumevanje i nedostatak strpljenja za partnera. Vodoliji može dosaditi stil života Raka iako Rak u glavi ima mnogo toga zanimljivog pa često dolazi do nevere.
Katastrofalne ljubavi Zodijaka/ Imcreator.com

3. LAV i BIK

Lav i Bik u vezi se bukvalno konstantno bodu jer su u pitanju dva užasno tvrdoglava znaka. Ukoliko ste tvrdoglavi i partner vam je isti takav znate kako to već izgleda. Oba znaka imaju potpuno različite prioritete od kojih ne odustaju. Lavovi često traže reflektore i način da steknu slavu, dok Bik traži stabilnost i sigurnost u životu. Ni jedno od ovo dvoje ne menja mišljenje oko toga kako treba živeti život ni blizu lako, Bik neće dobiti potrebnu sigurnost od Lava, a Lav neće imati podršku Bika na svom putu. Ovo zaista ne funkcioniše dobro. Ipak, mogu doći do suživota ako imaju izgrađeno obostrano poštovanje kada shvate da partner neće odustati od svojih potreba i želja kao što neće ni oni sami i onda nastave da gledaju na partnera kao na veoma jaku i nezavisnu osobu koja im imponuje.

4. ŠKORPIJA i OVAN

Škorpija i Ovan mogu upasti u razne neprilike jer su u pitanju dva veoma nezavisna znaka. U početku, ovo dvoje mogu biti potpuno obuzeti jedno drugim, s obzirom da su Ovnovi zavodljivi, a Škorpije naglašeno seksualni znak. Ipak, problem je u tome što će Ovan nastaviti da flertuje i dalje sa svima, a Škorpija je odana svojoj ljubomori i sasvim sigurno to neće prihvatati najbolje. Bez obzira na to koliko Ovan bude pokušavao da ubedi Škorpiju da to flertovanje ne znači ništa, Škorpija ipak nikad neće imati potpuno poverenje u njega i biće zabrinut da će biti prevaren što će postati osnovni razlog za raskid. Ovan i Škorpija prosto teško pronalaze svoj ljubavni jezik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.