Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11. juna 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11. juna 2017: Jedno je sigurno, ova nedelja uopšte neće biti monotona. Biće tu svega – od ulaska u vezu sa zauzetim osobama, kolebanja da li se vratiti starom partneru, razmirica sa aktuelnim, ali i iznenadnih iskri koje će vrcati na sve strane sa potpuno novim osobama. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Venera pred promenu znaka pruža mogućnost da najzad upoznate osobu koja vam se dopada već duže vreme. S druge strane, period počinje konjunkcijom Meseca i retrogradnim Jupiterom u vašem sedmom polju. Verovatno će vas pozvati bivša ljubav i pokušati da obnovi vezu.

BIK

Puni ste energije, željni ljubavi i uvek spremni da pređete granice dozvoljenog. Slobodni Bikovi oslobađaju se starih emocija, a one u braku očekuje dobar odnos sa partnerom.

BLIZANCI

Venera u dvanaestom polju, tokom ove nedelje uvešće vas u neke zabranjene zone, koje već dugo samo posmatrate, ali nikako da zakoračite.

Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11. juna 2017

RAK

Ulazak Venere u vaše jedanaesto polje ukazuje da već dugo potiskujete simpatiju prema nekome iz okoline. Osoba sa kojom već dugo komunicirate može da vam priredi iznenađenje.

LAV

Venera u desetom polju, osim što nagoveštava interesantna dešavanja na radnom mestu, ukazuje i na osobu iz poslovnog okruženja koja vam se dopada.

DEVICA

Ulaskom Venere u Bika, vama trigonski znak, doći će do promena u emotivnom životu. Slobodne Device i dalje su neodlučne – da li da prihvate vezu ili da ostanu slobodne. Predstavnike znaka koji su u braku očekuje paralelna veza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.