Ljubavni horoskop

HOROSKOP I LJUBAVNE ŽELJE: Ovan dobija sve, Strelac istražuje, Riba se dvoumi

Jarac

Jarčevi žene su strpljive i ambiciozne. Oni imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i treba da nauče kako da izbalansiraju posao i ljubav. Jarčevi ne vole prolazne odnose i uložiće mnogo da budu sigurne da njihova veza ide na duge staze.

PRAVI MUŠKARCI GLEDAJU SAMO OVAKVE ŽENE: Oni traže ove osobine (treća je presudna)

Vodolija

Vodolije su jedinstvene, brzi mislioci koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je reč o ljubavi prema Vodolijama, važno je da joj partner omogući da bude nezavisna.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

Riba

Ribe su tajanstvene i osetljive. One provode veći deo svog života birajući… Uglavnom između dve staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, pre nego kao što zaista jesu. Kada je reč o ljubavi devojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osetljivi i romantični. Ribe devojka će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvraćate ljubav.

Korišćenje zodijaka da znate kako da volite može biti neverovatno korisno. To daje prozor u dušu žene, koju muškarac voli.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

zenskimagazin.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.