Horoskop

Zvezde znaju zbog čega ste nezadovoljni: Raka unesrećuju promene, Vagu osećaj da nigde ne pripada, Ovna kad je na mrtvoj tački

Nezadovoljstvo je često prisutno kod mnogih ljudi, a horoskop nam pomaže da shvatimo zbog čega ono nastaje i kako da ga se rešimo…

Ovan

Ovnovi često gube strast prema nečemu što ih više ne izaziva ili gura dalje od tačke u kojoj su. Ako stoje previše dugo u tom jednom mestu, izgube se i mogu da urade nešto zbog čega će se kajati tokom celog života. Ne vole kada imaju osećaj da ih nešto drži i vuče unazad.

Bik

Bikovi imaju naviku da se isključe čim ne urade dobro posao ili nešto u čemu znaju da su dobri. Mogu ih ometati razne stvari koje ih zbog velikog uticaja na život teraju da uzmu više nego što mogu.

Sa Bikovima treba biti strpljiv i smiren i pustiti ih da usmere energiju prema jednoj stvari, kako bi uspeli.

Blizanci

Blizanci imaju opušten pogled prema životu, a ako im na to ukažete pažnju – neće se osećati lepo. Uvek žele najbolje od života i znaju da pređu veliki put da bi dobili ono što žele. Međutim, teško je biti uvek sam, što i oni znaju i što im teško pada. Upoznajte nove ljude, stvarajte prelepe nove veze i otkrijte stvari za koje niste znali do tad.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

twenty − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.