Ovo su mane koje vam kvare sreću u ljubavi

Svaka osoba ima svoje određene vrline i mane koje prihvatamo ako nam ta osoba mnogo znači.

Neke osobe ne vide svoje mane i ne vide u čemu je problem kada ljubav počne da se gasi. Horoskop vam ovog puta otkriva mane vašeg znaka, kao i savet za rešavanje ljubavnih problema, piše Ženski magazin.

Ovan – prezahtevni ste

Osobe u ovom znaku od sebe, ali i drugih traže dosta toga, pa čak i nešto što je jednostavno nemoguće. Smanjite svoje previsoke zahteve i cenite svoj, ali i trud drugih. Ne fokusirajte se samo na rezultate koji ponekad mogu biti drugačiji od onog što ste želeli.

Bik – ne suprostavljate se problemima

Pokušajte da se suočite sa problemima i nemojte isključivati partnera kada do njih dođe. Budite uvek prisutni, nemojte bežati od problema i razgovora.

Blizanci – previše pametujete

Inteligentni ste i volite da uvek učite nešto novo i zanimljivo. Sa druge strane, ne volite kada vam se suprostavi neko ko je isti kao vi. Prestanite previše da pametujete i uživajte u razmenjivanju onoga što ste naučili.

Rak – odbacujete intimnost

Vaš odbrambeni mehanizam je distanciranje od problema ako primetite ili osetite da vas više ne ceni ili voli kao pre. Nemojte to raditi, već otvoreno kažite partneru šta vas muči i porazgovarajte o vašim osećanjima.

Lav – tretirate partnera kao dete

Kao osoba rođena u znaku Lava, vi ste pravi vođa – kako među prijateljima, tako i u vezi. Ali, ne možete da se prema partneru ophodite kao da je niži od vas i kao da mu možete komandovati za sve. Partnera gledajte kao osobu koja je vama jednaka, pa se u skladu sa tim i ponašajte.

Devica – mislite da ste samo vi osećajni

Ne zaboravite da i vaš partner ima osećanja, baš kao i vi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.