Idealan muškarac za svaki horoskopski znak
Foto: Unsplash

Ovo je za one kojima je potrebna dodatna pomoć. Ako pokušavate pronaći muškarca koji je kompatibilan s vašim horoskopskim znakom, to je kao da pokušavate naći ozbiljnu vezu preko društvenih mreža.

Većinu vremena, muškarci na koje nailazite ne žele ništa ozbiljno.

No, čak i ako pronađete muškarca koji je zanimljiv i nije previše pun sebe, kako znate da vam neće dosaditi nakon nekoliko nedelja? Pa, ne znate.

Možda ne verujete previše u astrologiju, ali ne možete poreći da ste čitali o svom znaku i mislili “hm, da, kao da su mene opisali!”

Ako malo proučite vaš znak i koliko je on kompatibilan s drugima, to vam može prilično otvoriti oči, piše The minds journal.

Možda niste ni znali da vam neki znakovi bolje odgovaraju od nekih drugih.

Suočimo se; već znate šta tražite kod muškarca.

Možda želite nekoga ko je zabavan. Možda biste radije bili s nekim ko će vas obasipati poklonima i voditi na romantična putovanja.

Bez obzira na to kakvog muškarca tražite, jedno je sigurno – vi zaslužujete najbolje od najboljih. A ponekad to znači da treba da upoznate muškarca pre nego što ga zapravo upoznate. Dakle, šta to znači?

To znači da treba proveriti odgovaraju li njegovi kvaliteti onome što tražite (tj. uporediti ličnost svoje simpatije sa svojim horoskopskim znakom – zbog nauke, naravno).

Ne brinite, mi ovde ne osuđujemo. Ali mislimo da astrologija zna šta se događa kada je u pitanju ljubav.

Pa pogledajte koji tip muškarca bi trebalo da tražite… tip muškarca kakvog stvarno zaslužujete:

Ovan: Intelektualac

Ovnovi su neverovatno nezavisna i logička stvorenja. Oni vole da budu sami i duboki su mislioci.

Žena Ovan traži muškarca s kojim će se često upuštati u intelektualne razgovore.

Ona takođe voli partnere koji su iskreni i sigurni u sebe; žena Ovan nema vremena za gluposti.

Bik: Muškarac jake volje

Bik je jedan od znakova koji najviše voli da ugađa sebi; oni vole svoje male užitke. Kada je u vezi, Bik je vrlo predan partner.

Žena Bik želi muškarca koji je uronjen u ljubav i strast. Ona takođe želi nekoga ko je samostalan; ništa nije privlačnije od muškarca jake volje.

Blizanci: Iskren muškarac

Blizanci vole da isprobavaju nove stvari. Oni su avanturističkog duha i društveni, tako da će uvek očekivati ​​da držite korak s njima, bez obzira na situaciju.

Žena Blizanac želi muškarca koji će bez ustezanja izreći svoje mišljenje, ali koji takođe može biti razigran i zabavan.

najveći zavodnici zodijaka

Rak: Muškarac dobrog srca

Niko nije dobroćudniji i osetljiviji od Raka (osim možda Ribe). Rak uvek želi ono što je najbolje za vas u vezi, ali to ne znači da ih možete iskoristiti.

Žena Rak traži muškarca koji je poput nje; nekoga ko je iskren, pošten i sposoban za zdrav odnos.

Lav: Koketni muškarac

Lav ceni odanost i motivisanost. Ako njegova druga polovina nema te osobine, njihova veza će se brzo raspasti.

Žena Lav će tražiti muškarca koji je jednostavan poput nje. Ona ipak nije sasvim ozbiljna, žena Lav želi partnera koji je velikodušan i zna da koketira.

Devica: Strpljiv muškarac

Devica je jedan od najpromišljenijih i najtajanstvenijih znakova. Ona se nikada ne otvara brzo drugima, zbog čega su odnosi ponekad teški.

To je razlog zašto Devica želi strpljivog muškarca; ako on može da čeka, Devica će učiniti sve u njenoj moći da se njegovo čekanje na kraju isplati.

Ona takođe želi nekoga ko čvrsto stoji nogama na zemlji, nekoga ko podržava njene izbore; Devicama treba puno vremena za introspekciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.