Home Horoskop Zvezde su u narednim mesecima apsolutno na njihovoj strani: Za ova 3...

Zvezde su u narednim mesecima apsolutno na njihovoj strani: Za ova 3 horoskopska znaka jesen 2018. biće najbolja u životu

57
0
Dnevni horoskop za 30. oktobar 2019: Devici ide u ljubavi, Blizanac ima poveći trošak a Rak prevelika očekivanja
Dnevni horoskop za 30. oktobar 2019: Devici ide u ljubavi, Blizanac ima poveći trošak a Rak prevelika očekivanja

Ako pripadaš nekom od ova tri horoskopska znaka, pred tobom su meseci u kojima ćeš zablistati u svom punom sjaju

Bilo da si ljubiteljka jeseni i svega što ona nosi sa sobom ili ti kišni i tmurni dani izazivaju nervozu, ako si rođena u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, ova jesen trebalo bi da ti godi i donese brojne dobrobiti na svim životnim poljima. U nastavku otkrij šta te sve očekuje u narednim mesecima:

BLIZANCI: veridba, brak, deca?!

Ove jeseni Blizancima će se sve vrteti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja… Drugim rečima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umesto da većinu vremena provode u poslovnim obavezama i predvidljivoj svakodnevici, Blizanci će težiti tome da svoje vreme ulažu u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smeška se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. To znači da mogu očekivati početak novog zajedničkog života, veridbu, brak ili decu. Ovu jesen Blizanci će pamtiti i po finansijskim dobicima.

LAV: uspesi na svim područjima

Osim što će ih pratiti neverovatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati puno energije i osećaće se bolje nego ikada pre. To znači da je pravo vreme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobede. Bilo da je reč o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu očekivati velike uspehe i pomake. Zato, drage naše Lavice, iskoristite ovu jesen najbolje što možete jer su zvezde u narednim mesecima apsolutno na vašoj strani!

JARAC: puno izlazaka i druženja

Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tokom cele 2018. godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom oktobra. Planetarne energije u potpunosti su koncentrisane na postizanje ciljeva ovoga znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ove jeseni imaće bogati društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja. Ako pripadaš ovom znaku, jesen će ti biti sve, samo ne dosadna! miss7.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.