Venčanje Device biće pomno isplanirano do poslednjeg detalja, a najviše će joj odgovarati u januaru ili martu, Škorpija će se udati u junu, a Lav za Novu godinu

Ovan

Nezaustavljiva i impulsivna žena Ovan ne želi ništa da planira unapred. Uvek željna avanture, ovoj ženi klasično venčanje neće priuštiti nezaboravan doživljaj. Od nje ćete pre doživeti da će se jedno jutro probuditi i s dragim dogovoriti da je danas njihov dan.

Bik

Senzualni, a istovremeno prizemljeni Bikovi venčaće se najverovatnije u jesen, a idealan datum je jesenja ravnodnevnica. To će im omogućiti da iskoriste svu snagu i lepotu prirode što takođe ima i duboko značenje. Jesenje okruženje podariće im i dobre fotografije što je njima vrlo bitno, budući da su izraženi vizualni tipovi i kreativci.

mlada

Blizanci

Njihova vrckasta priroda uvek želi nešto drugačije, a poznavajući njih – nećete dobiti uobičajenu pozivnicu. Pokušaće da drži sve u tajnosti koliko god mogu kako bi dobili efekat iznenađenja. Možda ćete dobiti obaveštenje o rezervisanom datumu ali sve do zadnjeg dana nećete znati gde će venčanje biti. Ili šta ćete obući. Za njih bi bila idealna Noć veštica jer bi u tom datumu mogli spojiti više svojih strana – i kreativnost, i želju za iznenađenjem i uzbuđenjem. Nemojte se iznenaditi ni ako budete morali da se maskirate.

Rak

Za ovaj znak idealno je letno venčanje na plaži uz najbližu porodicu i prijatelje. Ne podnose površna poznanstva i u bitnim situacijama žele biti okruženi samo s najdražim ljudima. Vole opuštenu atmosferu pa očekujte čisto uživanje.

Lav

Obožava glamur, romantične svećice, upečatljive prostore i nastupe. Za njih je idealan dan za venčanje Nova godina. Puno vatrometa, prskalica i još uz to imaju i odbrojavanje. Idealno bi bilo da se venčaju tačno u ponoć kako bi imali super priču. No od njih očekujte i iznenađenja jer vole da impresioniraju druge. Više od svega žele da priušte i sebi i drugima dobru zabavu.

Devica

Nema greške kod precizne Device. Njeno venčanje biće pomno isplanirano do poslednjeg detalja i u njemu ništa neće nedostajati, ni hrane ni dobre zabave, a ni ljubavi. Najviše će joj se svideti nepopularni meseci za venčanje poput januara ili marta jer je tada sve jeftinije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.