Horoskop

Zlatno razdoblje će za njih potrajati do 21. novembra 2019: Sezona Škorpije biće talična za ova 3 horoskopska znaka

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća tokom vladavine Škorpije!

Svaki period u Zodijaku donosi nešto novo i jedinstveno, a naročito tokom vladavine Škorpije, piše Lovesensa.

Ima nešto tako moćnog u tom periodu kada nas osvoji i začara misteriozna Škorpija. Vladavina Škorpije počinje 23. oktobra i traje sve do 21. novembra. Kombinacija Plutona, planete transformacije, smrti i tabua, i Škorpije, znaka koji otkriva sve skriveno i mistično, doneće nam jedno veliko osvešćenje.

Sada ćemo napokon otkriti mnoge tajne koje smo skrivali u srcu. Shvatamo koje su naše glavne preokupacije i preferencije. Napokon otkrivamo šta se krije u delovima naše duše.

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća tokom vladavine Škorpije:

Zlatno razdoblje će za njih potrajati do 21. novembra 2019: Sezona Škorpije biće talična za ova 3 horoskopska znaka

Zlatno razdoblje će za njih potrajati do 21. novembra 2019: Sezona Škorpije biće talična za ova 3 horoskopska znaka

Rak – najbolji period u godini

Slobodno izađite iz svoje školjke, dragi Rakovi. Kada se Sunce pridruži Merkuru i kada je Venera u Znaku Škorpije, dolazi do pozitivnih pro,mena u vašoj petoj kući koja se odnosi na kreativnost, romansu i autentičnost. Napokon se osećate svoji, potpuno posebni i verni sebi. Poslednji Mesečev čvor u vašem znaku i sanjivi Neptun u vam abude potpuno jedinstvenu nadu. Ovo će biti vrlo moćan i sjajan mesec za vas. Ostanite foksuirani na dugoročne ciljeve i radite stvari koje vas čine potpuno srećnim.

Škorpija – slavlje, zabava i radost

Očekuju vas sjajni dani u ovom periodu. Moćni Pluton daje vam neverovatnu sposobnost komunikacije. Trenutnu snalažljivost i moć rasuđivanja treba d aiskoristite na polju karijere. Sunce, Venera i Merkur imaju harmoničnu vezu sa vašom petom kućom kreativnosti i devetom kućom koja oslikava kako sebe predstavljate u javnosti. Zasijaćete u najboljem svetlu, što će se pozitivno odraziti i na polje ljubavi i karijere.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Ribe – istina izlazi na videlo

Drage Ribe, gde vidite sebe u narednih pet godina? Sada ćete napokon znati u kojem smeru želite da se vaš život razvija. Imate unutrašnji kompas koji vas štiti od pogrešnih izbora. Sunce, Merkur i Venera u kombinaciji sa Suncem i Merkurom utiče na vašu devetu kuću koja se odnosi na putovanja, edukaciju i nove šanse. Očekuje vas sreća i inspiracija, a pozitivne promene naročito će se odraziti na polje karijere.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.