Home Horoskop Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020....

Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020. godine

96
0
Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020. godine
Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020. godine

Zimski horoskop – evo šta nas očekuje u decembru, januaru i februaru!

Zima 2020. godine obećava da će biti težak period za neke znakove Zodijaka, ali i veoma produktivan. Ova godina će za mnoge biti prepuna novih prekretnica. U novembru 2019. godine završio se poslednji period retrogradnog Merkura. Tako da možete bez pritiska uđi u novuu godinu, puni samopouzdanja želja i novih ideja. Sve što se dogodilo u prošlosti, ostavite u prošlosti. Astrolozi smatraju da će sledeća godina doneti promene kosmičkih razmera, piše lovesensa.rs.

Decembar

Prva dekada decembra 2019. godine biće finansijski produktivna za Ovna, Lava i Jarca. Finansijska pitanja za Ovna biće rešena bez odlaganja. Ako se iznenada neko od predstavnika znakova odluči da pokrene sopstveni posao ili promeni zanimanje, tada je za vas najpovoljniji period. Važno je da ostanete u dobroj formi i pažljivo trošite energiju. Za Lavove će druga dekada decembra biti uspešna u smislu rasta karijere. Moguće je unapređenje ili povoljna ponuda posla u inostranstvu. Treća dekada biće posebno uspešna za Jarčeve. Dovešćete svoj profesionalni put do savršenstva. Zvezde su vam naklonjene, pa sve što zamislite možete sprovesti u dela.

Januar

Januar 2020. biće dobar mesec za predstavnike vodenih elemenata: Riba, Škorpije i Rak. Ribe, posebno one koji se bave kreativnim aktivnostima, biće izvor sjajnih ideja. Za Škorpije će druga dekada januara biti ispunjena ljubavlju, toplim susretima i vedrim emocijama. Biće privremenih teškoća na poslu. Rakovi su do kraja 2019. godine osetili neku vrstu unutrašnje promene. Januar će za njih biti srećan početak nečeg novog. Prethodna godina nije bila laka, mnogi su bili povezani sa gubicima u raznim oblastima života. Ali sada je za vas najpovoljniji period.
Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020. godine
Zimski horoskop: Saznajte šta vas očekuje od decembra 2019. do februara 2020. godine

Februar

Horoskop za februar 2020. godine ukazuje na aktivnost Merkura. Ova planeta će pomoći onima koji rade u direktnoj prodaju. Prva i druga dekada februara biće važne za predstavnike vazdušnih elemenata. Vodolija će dati solarnu energiju onima koji cene prijateljstvo i nikada se neće odvratiti od svojih prijatelja. Ali Blizancima se preporučuje uspostavljanje odnosa sa porodicom i prijateljima. Sada je pravo vreme za ostvarenje ličnih kontakata i izgradnju poverenja.

Ovan

Ovnovi će biti preplavljeni energijom. Osetićete porast snage koju hitno treba usmeriti na nešto. Bilo da je reč o studijama ili radu – svuda se ponašajte pažljivo i pragmatično. Pokušajte da usmerite snagu samo u pravom smeru i to samo kada je to potrebno. Vodite računa o sebi, jer godina tek počinje. Blistaćete lepotom i šarmom. Svojom energijom privlačite različite ljude. Ali, pazite za koga otvarate srce. Ako ste u vezi, moguće je da vas očekuje divno i romantično putovanje.

Bik

Bićete u vrtlogu događaja i očekuje vas puno komunikacije sa različitim ljudima. Jednako će prijatno biti i u novom krugu i u krugu starih prijatelja. Ali zbog želje da udovoljite i zadovoljite sve, rizikujete da zaboravite na svoje interese. Slušajte unutrašnji glas i budite sigurni da radite ono što stvarno želite. Zvezde vas podržavaju. Počnite da se fokusirate na fizičku aktivnost, ali preporučuju se umereni treninzi. Pokušajte više da se posvetite sebi i uspostavite balans tela i duše.

Blizanci

Sada ste koncentrisaniji i racionalniji. Možete lako da napravite nove planove i da dugo zamišljene ideje sprovedete u stvarnost. Vaša sposobnost da pravilno napravite poslovnu strategiju pomaže vam da postignete ciljeve u izuzetno kratkom roku. Podelite posao sa nekim i naučite kako da radite u timu. U januaru se posvetite svojoj unutrašnjoj i spoljašnoj lepoti. Tako ćete imati više samopuzdanja i bićete spremni za nove izazove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.