Home Horoskop ZBOG OVOGA SUPROTNI POL UZDIŠE ZA VAMA: Najseksepilnija osobina svih horoskopskih znakova

ZBOG OVOGA SUPROTNI POL UZDIŠE ZA VAMA: Najseksepilnija osobina svih horoskopskih znakova

81
0
Najseksepilnija osobina svih horoskopskih znakova

Unutrašnja lepota je ona koja privlači, a svaki znak ima svoje posebne karakteristike po kojima se ističu i zbog kojih su poželjni suprotnom polu. Koja je vaša?

OVAN

Snažni ste i asertivni i dobijate šta god poželite. Nema ništa poželjnije od nezavisnog, neobuzdanog duha.

BIK

Vi ste društveni leptirić željan udovoljavanja svojim hedonističkim potrebama i definitivno se ističete u društvu. Uvek ste u centru pažnje, a svi žele deo vas.

BLIZANCI

Pomalo ste rezervisani i stidljivi, a mnogima je to neodoljivo. Činjenica da često igrate na kartu “teško ulovljive” druge podstiče na to da vas žele još više. Ovaj znak tokom proleća 2017. očekuje tajna ljubav

RAK

Drugi vas vole zbog vaše tople, brižne prirode. Svi vole da se druže s vama i to zbog dobrih razloga. Ljudi se jednostavno osećaju dobro kraj vas.

LAV

Samouverenost je ključan deo vaše ličnosti. Vi volite da vodite, a drugi vole da vas slede. Dominantni ste i nikad niste pasivni što vas čini još poželjnijima. Obično ste vi oni koji podižu temperaturu u svakoj sobi.

DEVICA

Vaša umetnička i komunikativna strana je vaše glavno oruđe. Rečima razoružavate sve oko sebe. Podjednako to dobro radite i u krevetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.