Home Horoskop Zavođenje prema horoskopu: Kako da osvojite muškarca koji vam se sviđa

Zavođenje prema horoskopu: Kako da osvojite muškarca koji vam se sviđa

2456
0
U ljubavi su na distanci: Ovo su 3 najteže osvojiva horoskopska znaka

Zavođenje prema horoskopu: Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike samo njemu svojstvene, pa tako i muškarci koji vam se dopadaju. Otkrijte prema horoskopu šta oni vole da rade i priđite im spremne.

 

Ovan

Ako vam je za oko zapeo temperamentni Ovan, pokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegovoga srca. Pohvalite li se da volite gledati putopise i dokumentarne filmove o divljim i neistraženim predelima Zemlje, zasijaće će mu pogled. Kad počne zaneseno pričati o svojim idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Prilagodite se njegovim neretko egocentričnim zahtevima i imaćete ključ za njegovu dušu. Zavođenje prema horoskopu

Bik

Bik je hedonista koji ne može živeti bez udobnosti i topline doma te materijalne sigurnosti. Primeti li da ste porodični tip i da vam je idila udvoje važnija od društva, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti. Ubrzo može dobiti želju s vama eksperimentisati po kuhinji, a usput se svašta može dogoditi. Povedite razgovor i o umetnosti, slikama, izložbama, jer je Bik esteta i voli sve što godi njegovim čulima. Ipak, najslađa mu je svakako tema o novcu i materijalnim stvarima, pa će se pohvaliti i o svojim planovima, za koje rado traži životnog saputnika.

Blizanci

Diskutujte s njim o svemu i svačemu, obrazovanju, sportu, politici na vrckast način, jer u svemu traži naznake humora i ironije, pa i kad se radi o ozbiljnim stvarima. Voli svet filma, pozorišta, televizije i spektakla, pa će ga razgovor na tu temu posebno zabaviti. Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i obavešteni o događajima u svojoj školi, faksu ili kraju pa zajedno ogovarajte poznate osobe. Najsrećniji je kad zabavlja i uveseljava druge i kad je tamo gde se nešto događa. Zanimaju ga sve teme o društvenim događajima i partnerka koja je u sve dobro upućena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.