Home Horoskop Za njih ne važi ”Dok nas smrt ne rastavi”: Osobe u ovim...

Za njih ne važi ”Dok nas smrt ne rastavi”: Osobe u ovim horoskopskim znacima se najčešće razvode

71
0
Za njih ne važi ''Dok nas smrt ne rastavi'': Osobe u ovim horoskopskim znacima se najčešće razvode
Foto: freepik.es

Ko god stupa u brak sigurno ne razmišlja o tome da će se uskoro razvesti..

Ako ste rođeni u nekom od sledećih horoskopskih znakova, dobro razmislite pre nego što se odlučite na brak, jer postoje velike šanse za razvod, veće nego kod preostalih znakova zodijaka.

Blizanci

Jedan dan žele jedno, a već drugog drugo. S razlogom su dospeli na ovu listu jer nikada ne znate šta da očekujete od njih. Skloni su idealizovanju partnera pa se lako razočaraju u njih kad shvate da ipak nisu tako savršeni kao u njihovoj glavi.

Vodolija

Vole svoju nezavisnost i najbolje se osećaju kada su sami, pa zbog toga važe i za najusamljeniji znak zodijaka. Ako osećaju da su sputani u vezi ili braku, velike su šanse da će prekinuti ili zatražiti razvod jer im je sloboda na prvom mestu.

Jarac

Obično nisu ti koji traže razvod već to zahtevaju njihovi partneri. Trude se da impresioniraju partnera dok ne dobiju šta žele, a to je najčešče brak i tada prestaju da se trude.

Strelac

Obožava flert i ne suzdržava se od njega čak ni kada je u braku, a to se njihovim partnerima ne dopada. Retki su oni koji mogu da izdrže u braku sa ovim znakom.

Škorpija

Škorpije poput Strelaca ne propuštaju priliku za flert, a skloni su i prevarama. Znaju da budu ljubomorni i posesivni u braku ili vezi, što retko ko može da trpi. index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.