Horoskop po ciganskim kartama za april 2017
Venera u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom u Vagi

Venera je u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom u Vagi

Ovih dana Veneri u Raku isprečio se Pluton, koji pravi opoziciju sa njom, iz Jarca. Ovo je aspekt koji može da donese do promena u odnosima, do velike transformacije, koje mogu da budu nekada i pozitivne, ako smo rešeni da otklonimo blokadu, da pokušamo nešto da izmenimo i to smelo, a ako nismo, ako smo skloni protivljenju, ako se odupiremo, tada mogu doći konflikti, svađe, osećaj emotivne povređenosti, suze emotivne patnje, bola. Kod nekih i do kraja, ako se inisistrira na nekog odnosa, ako se vrši pritisak, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović . Ako se prepustite negativnim osećanjima, posebno ljubomori, ili mržnji i slično. Fatalnost, suze, koje teku, osećanje povređenosti emotivne, posebno prošle noći kada su i Mesec u Biku i Sunce u Lavu bili u kvadratu. Ovo najviše mogu da osete Vage u podznaku i Bikovi, ali i Rakovi i Vage, Jarčevi i Ovnovi u sunčanom znaku, kao i oni koji imaju planete oko 17. stepenu u tim, kardinalnim znacima.

Venera u opoziciji sa Plutonom i u kvadratu sa Jupiterom u Vagi

Mogu pokuljati negativne emocije, kod nekih i ljubomara, kod nekih ljutnja, ili tuga, ili neke druge emocije kojje utiču na postupke. Mesec ulazi danas posle podne u Blizance oko 16. sati i kako je Merkur retro, onda može doći do susreta sa nekim iz prošlosti, sa kojim niste nešto raskrstili. Budite pažljivi, koliko god možete da ne povredite nekoga, ili sebe. Spremni da oprostite nešto, jer to uvek pomaže. Obratite pažnju na reči, poruke, slušajte druge i pokušajte da ih razumete, jer je to put ka rešavanju razlika. Nemojte ništa na silu da pokušavate, jer tada je moguć otpor ili sukob. Povucite se tada, bolje je.

16.i 17. 08. Venera u Raku će biti u kvadratu sa Jupiterom u Vagi, što može doneti emotivna preterivanja i neumeresnost, kod nekih i veze i sa nekim koji je u partnerstvu, ko nije slobodan. Pažljivi budite sa time. Takođe budite oprezni u troškovima, izdacima, moguće je preterivanje, moguće je da nešto i preplatite i sl. Nekima može doneti i pojačanu lenjost, potrebu za uživanjem i preterivanje u hrani, slatkišima ili preteran hedonizam. Sa druge strane, Mesec koji upravlja Venerom u Raku je u kvadrat sa Mekurom retrogradnim u Devici, te je moguće nerazumevanje ili poteškoće i zastoji u komunikaciji između 9-12. pre podne.

U noćnim satima 16. 08. je u sekstilu sa Marsom u Lavu i u trigonu sa Jupiterom u Vagi , kao i posle ponoći 17. 08. što će povoljno da deluje na susrete i sastanke, donese bolju emotivnu razmenu i bolje raspoloženje, kao i aktivnost ili smelost u postupcima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.