Horoskop za vreme vladavine Vage: Ribama sreća, a Bikovima samo nervoza

Venera u Lavu od 26. avgusta do 20. septembra 2017: Nakon uzburkanih dana oko protekle solarne eklipse, prašina se polako sleže, te nam slede malo mirniji i povoljniji dani, a za neke i vrlo srećni. Jedan od razloga tome je što će Venera 26. avgusta ući u znak Lava.

Kako se ovog leta sve nešto odvija u znaku Lava, tako će i ovu promenu položaja Venere ponovo najviše i najpovoljnije osetiti Lavovi. Celom svojom šetnjom u znaku Lava Venera će praviti povoljne aspekte, pa bi bar barem na kraju leta svi mogli malo da odahnu. Za neke će to biti i početak manifestacija njihovih želja, piše Astro portal.

Venera u Lavu od 26. avgusta do 20. septembra 2017

Sam ulazak Venere u Lava desiće se na sam dan kada i Mars pravi egzaktnu konjunkciju sa Severnim čvorom, koji se takođe nalazi u znaku Lava, dok istovremeno Saturn u Strelcu kreće napred. S obzirom da Venera trenutno još uvek pravi kvadrat sa Uranom iz Ovna, do 31. avgusta, nekoliko predstojećih dana mogli bi značiti i naglo okretanje kola sreće. Sada dolazi do menjanja statusa quo, koji traje još od proleća, i to ovog puta na bolje.

Promene koje će doći desiće se vrlo naglo, pa bi za neke to mogli biti pomalo stresni dani, jer će se situacije tako brzo menjati da se nećete snalaziti u svemu tome. Ali, smirite se i imajte poverenja, jer sve što se događa je za vaše dobro, iako odmah možda nećete neke stvari takvima doživljavati. Odnosiće se na finansije, decu, vaše hobije, ljubavne veze, kao i odnosa vas samih prema sebi. Možda ste tokom prošlih dana solarne eklipse i mladog Meseca poželeli da nešto promenite, a sada će krenuti i manifestacije toga.

Mnogi će se sada ponajpre fokusirati na sebe, da ostave što bolji utisak u javnosti, nekima će se sada dešavati životne prekretnice, dok za neke to znači ulazak u sudbinsku ljubavnu vezu koja bi mogla potrajati. Osim lepih ljubavnih prilika, biće tu i mogućnosti da sada zasijate u punom sjaju, pa da vam se drugi dive vašem izgledu, energiji i srčanosti. Fokusirajte se na one lepe i pozitivne osobine koje imate i sada ih pokažite svetu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.