Home Horoskop Veliki horoskop za sam kraj leta: Bik pronalazi srodnu dušu, Rak traži...

Veliki horoskop za sam kraj leta: Bik pronalazi srodnu dušu, Rak traži novi posao a Device se bore za svoju sreću

117
0
Horoskop u vladavini Lava

Veliki horoskop za sam kraj leta: Neki su se već okupali i sada šetaju morsku so po gradskom asfaltu, dok se drugi polako spremaju putem mora (zavidimo im!)…. ukoliko ste propustili da pročitate šta su vam zvezde spremile za kraj leta, sad je vreme da to nadoknadite, piše Elle!

 

Ovan

Vaše leto izgledaće poput Olimpijade u Riju. Zagarantovano je spektakularno otvaranje, sportski duh i težak put do zaslužene medalje. LJUBAV: Sunce i leto probudiće u vama trkača na duge staze. Neće vas privlačiti površne avanture (na veliku žalost očaranih nesrećnika). Zasitili ste se nepouzdanih tipova i natezanja oko običnog izlaska. Tražićete (i najverovatnije naći) nešto dublje i stabilnije, ljubav u koju možete poverovati bez straha šta će prevrtljiva sudbina doneti sutra. Vaš partner uvek može da računa na vašu odanost i podršku, pod uslovom da ispuni vaše visoke kriterijume. Gradićete na čvrstim temeljima, a ako uočite prve znakove prevrtljivosti, nestaćete za 60 sekundi. Ovnovi u vezi takođe planiraju budućnost, a jedno letnje veče moglo bi da se završi i bračnom ponudom. POSAO: Vaš poslovni uspeh nema nikakve veze s nasmešenom sudbinom ili trenutkom dobre sreće. Svi vaši rezultati dolaze iz teškog, dugoročnog rada bez puno predaha i olakšavajućih okolnosti. Iako ste predani radnik i ne volite jadikovke, čak i vi ćete povremeno zastati i zapitati se gde je kraj vašim obavezama. Leto je dugo, a godišnji odmor prekratak. Često ćete se znojiti nad naizgled nerešivim problemima. Novac vas posećuje poput prevrtljivog ljubavnika. Danas dolazi u velikom stilu, a već sutra odlazi u nepoznatom smeru. Čuvajte živce i nemojte da odustanete. Ne verujte u slatkorečive ponude za saradnju, nekoga treba dobro da poznajete da biste mu poverili svoj novac i poslovne tajne. devojka ZDRAVLJE: Svakom Ovnu najteže je da pronađe zlatnu sredinu. Bićete željni aktivnosti na svežem vazduhu, isprobavaćete nove sportove i osvajati planinske vrhove. Nemojte da zaboravite na zaštitu od sunca. Skloni ste umanjivanju snage prirode, ali niste rođeni sa zaštitnim faktorom. Pratite obaveštenja o UV zračenju i, u skladu s tim, planirajte svoje aktivnosti. Lek za nesanicu potražite u biljnoj apoteci.

Bik

U vrućim čarobnim noćima sve želje se ispunjavaju, ali pre svega – detoks! Dokažite da ste glavna zavodnica ovog leta. LJUBAV: Čarolija koja je obojila vaš ljubavni život nastavlja se i u letnjem razdoblju. Iskoristite duge letnje dane i vruće noći jer već u jesen kočija se pretvara u bundevu, konj u miša, a vi u zgodnu, ali trenutno skromno odevenu princezu. Jedini način da sprečite sivu jesen jeste pravi odabir između brojnih kandidata za vaše srce. Flertujte sa svima dok ne osetite da postoji neko poseban. Prava ljubav je tu negde, ali neće se dogoditi sama od sebe. Mnogo ćete izlaziti i biti omiljeni u društvu. Zauzeti Bikovi proći će ponovo kroz romantičnu fazu. Bikovi spremni za zasnivanje porodice ispuniće svoju najveću želju. POSAO: Vaši poslovni talenti jednostavno ne mogu da podbace. Bikovi u potrazi za novim poslom ostavljaće izvrstan utisak i pokazaće se u najboljem izdanju. Budite uporni i odradite poslovnu komunikaciju do kraja. Leto je dugo, a neki odgovori stižu tek u jesen. Tražite platu koja odgovara vašem znanju i iskustvu. Sada ste u situaciji kada možete da birate. Bikovi koji su samostalno pokrenuli posao proširiće krug delovanja. Nove stranke pristižu odjednom i u velikom broju. Za finansije ne brinite, dovoljno ste uporni da naplatite dugovanja i štedljivi da ne potrošite sve. Ako mislite da ne može bolje, pričekajte jesen. Tada nastupa razdoblje stabilnosti. dnevni horoskop za 22. avgust ZDRAVLJE: Koliko god to otrcano zvučalo, zaista bi trebalo da započnete leto dijetom. Nije problem samo u celulitu i većem konfekcijskom broju. Vaše telo vapi za promenom. Spavanje osam sati dnevno i kvalitetna ishrana nisu luksuz nego pametna životna odluka. Detoksikacija će izvući iz vas nakupljene toksine i negativnu energiju. Kožu osvežite prirodnim pilingom, a živce smirujte aromatičnim uljima. Uskoro će početi da se nazire zavodnica kakva zaista i jeste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.