Home Horoskop Totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca...

Totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019: Veliki sudbinski preokreti su ispred nas, od karmičih dugova do emocija koje mogu odrediti životni put

179
0
Totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019
Totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019

Totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019: Što se tiče ovog meseca, on će biti neverovatan jer se u njemu osim dve eklipse dešavaju i retrogradna kretanja čak pet planeta. Veliki sudbinski preokreti su ispred nas pa se dobro pripremite

Pomračenje Sunca se dešava u konjukciji sa Severnim Mesečevim čvorom na 10. stepenu, a to je i stepen Jarca pa mnogi stavovi mogu biti nesalomivi. Može doći do tvrdoglavih i jakih odluka koje mogu izazvati konflikte, kako kod pojedinaca, tako i među širokim masama ljudi. Uvek kada je pomračenje Sunca onda je i Mlad Mesec pa svi možemo imati razne želje. Kako Mesec deluje na naše emocije, a dešava se u Raku, onda bi trebalo da svi da više vremena provodimo sa svojom porodicom i da neke stare rane pustimo da zarastu, oslobodimo se strahova i raznih frustracija. Pravi je momenat da ugađate sebi, da radite šta volite i šta vas čini srećnim. Mnoge osobe za vreme ove eklipse će želeti da obezbede siguran život, a oni koji nemaju svoj dom želeće da ga steknu. Pojedinim osobama se to tako može i desiti da napokon se ostvare njihove želje. Sada je vreme da pojedine osobe, kojima je dosadila rutina, negde pobegnu i ludo se zabave sa sa svojim prijateljima ili novim poznanicima, piše astrolog Željka Knežević.

Delimično pomračenje Meseca 16. jula u Jarcu

Kada se dešava pomračenje meseca onda je uvek pun Mesec. Saturn je vladar Jarca pa ovde Mesec može da pokreće osobe da budu uporne do prevazilaženja prepreka. Pomračenje se dešava na 24. stepenu gde pravi konjukciju sa Plutonom koji nam može pokrenuti snažnu vibraciju UMA. Osobe koje su već u životnoj navici koja ih ne čini srećnom poželeće da sve napuste i izađu iz svega. Mnoge osobe od ovih pomračenja mogu da otplaćuju karmičke dugove jer nam se neke stvari nikad ne dešavaju tek tako. Ova konjukcija Plutona i Meseca će nas prosto baciti da zaronimo duboko u sebe i spoznamo šta nam se dešava i kako možemo prevazići ili se izdići iznad životnih problema ili blokade. Dobro sve treba odmeriti pre nego što donesete odluku jer posle nema povratka. Ova pomračenja se mogu osećati narednih pola godine, zato se dobro potrudite da ne pravite kardinalne greške niti da bežite od sopstvenih uvida i emocija koje vam mogu odrediti životni put.

Šta mogu da očekuju pojedinačni znaci Zodijaka

OVAN

Kod vas ovo pomračenje utiče na polje porodice pa tu možete imatih raznih dešavanja. Sami ukućani mogu biti konfliktni, pa čak mogu da ispadnu i svađe zbog novca. Sada nije vredno da isterujete pravdu i delite savete deci jer je velika tenzija. Od 16, kada je pomračenje Meseca, vi možete imati problema sa poslovnim kolegama ili ličnom karijerom. Pojedine osobe mogu biti hrabre i pokrenuće nešto novo sa ukućanima ili posao.
Totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019
Totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019.

BIK

Kod vas se dešava ovo pomračenje u vašem polju komunikacije, braće, sestara, komšija, okoline pa na tom polju možete imati neprijatnosti. Sada se baš ozbiljno treba potruditi da ne narušite i ono malo nekakvog odnosa i da ne budete mnogo oštri. Moguće su i neke brige oko finansija. Sreća pa će neke planete imati pozitivan uticaj tokom meseca. Od 16. će biti aktivna vaša 9. kuća koja je vezana za strance, edukacije, moral, rešenja problema pa možete doživeti spoznaju za rešenje stvari i drugačiji pogled na život i novac.

BLIZANCI

Ovo pomračenje pada u vašu kuću finansija, imovine pa se na tom polju dešavaju promene, u najmanju ruku da spoznate gde ste do sada pravili grešku. Postoji mogućnost da poželite da promenite posao i radite nešto drugo. Od 16, kada je pomračenje Meseca, u vašem 8. polju koje je zaduženo za regeneraciju, seksualnost, finansije od partnera, pa će pojedine osobe dobiti i nasledstvo ili nešto od partnera. Pojedine stvari treba dobro sagledati i više obratiti pažnju na zdravlje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.