Sve što su želeli i planirali duže vreme sada se ostvaruje: Ova 3 horoskopska znaka doživeće najveće promene u avgustu 2019. godine
Sve što su želeli i planirali duže vreme sada se ostvaruje: Ova 3 horoskopska znaka doživeće najveće promene u avgustu 2019. godine

Mesec avgust biće pun pozitivnih promena – naročito za ova tri horoskopska znaka. Sve što su ova tri znaka želela i planirala duže vreme konačno će im se ostvariti u avgustu. Nakon zasluženog odmora, vreme je za promene – nabolje!

Postoje li neke stvari u tvom životu koje odavno želiš da promeniš, ali za to su uvek postojale brojne goleme prepreke – zbog kojih se to još nije dogodilo? Na primer: otkaz na dosadnom poslu, raskid s partnerom s kojim već duže vreme nemaš baš najbolje odnose ili pokretanje velikog projekta koji ti može znatno promeniti život? Sada je pravo vreme za to, a ova tri horoskopska znaka će u avgustu s lakoćom napraviti velike korake.

Bik

Za tebe će se sve u avgustu vrteti oko jedne stvari: harmonije. Zbog toga treba da iskoristiš energiju kako bi rešila međuljudske probleme koji te već duže vremena opterećuju. Pomirenje s članom porodice ili prijateljem, prekid veze s partnerom ako si već dugo vremena nesrećna u vezi ili otkaz na poslu koji ti već duže vremena ide na živce. U avgustu ćeš s lakoćom napraviti te velike korake – usudi se!

Blizanci

Na poslu ti je sasvim OK, ali imaš potrebu da pronađeš još jedan posao „sa strane“ i radiš nešto što te ispunjava? Na primer, zašto to ne bilo dalje obrazovanje koje nema nikakve veze s tvojim zanimanjem? Ili društveni angažman koji će ti dati potrebnu ravnotežu? Prihvati se toga i primetićeš koliko je lako i nadasve dobro konačno raditi stvari koje želiš i voliš.

Rak

Već duže vremena osećaš da ti nedostaje nešto do potpune sreće, ali do sada se nisi usudila da napraviš korak ka novom početku. Već se dugo igraš s pomišlju da postaneš samostalna? Pa uradi to! Želiš na poslu da započneš novi veliki projekat? Usudi se! Sada je pravo vreme za to, a dodatna energija koju ćeš dobiti u avgustu pobrinuće se da sve dobro prođe.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.