Horoskop

Sve što su želeli i planirali duže vreme sada se ostvaruje: Ova 3 horoskopska znaka doživeće najveće promene u avgustu 2019. godine

Mesec avgust biće pun pozitivnih promena – naročito za ova tri horoskopska znaka. Sve što su ova tri znaka želela i planirala duže vreme konačno će im se ostvariti u avgustu. Nakon zasluženog odmora, vreme je za promene – nabolje!

Postoje li neke stvari u tvom životu koje odavno želiš da promeniš, ali za to su uvek postojale brojne goleme prepreke – zbog kojih se to još nije dogodilo? Na primer: otkaz na dosadnom poslu, raskid s partnerom s kojim već duže vreme nemaš baš najbolje odnose ili pokretanje velikog projekta koji ti može znatno promeniti život? Sada je pravo vreme za to, a ova tri horoskopska znaka će u avgustu s lakoćom napraviti velike korake.

Bik

Za tebe će se sve u avgustu vrteti oko jedne stvari: harmonije. Zbog toga treba da iskoristiš energiju kako bi rešila međuljudske probleme koji te već duže vremena opterećuju. Pomirenje s članom porodice ili prijateljem, prekid veze s partnerom ako si već dugo vremena nesrećna u vezi ili otkaz na poslu koji ti već duže vremena ide na živce. U avgustu ćeš s lakoćom napraviti te velike korake – usudi se!

Blizanci

Na poslu ti je sasvim OK, ali imaš potrebu da pronađeš još jedan posao „sa strane“ i radiš nešto što te ispunjava? Na primer, zašto to ne bilo dalje obrazovanje koje nema nikakve veze s tvojim zanimanjem? Ili društveni angažman koji će ti dati potrebnu ravnotežu? Prihvati se toga i primetićeš koliko je lako i nadasve dobro konačno raditi stvari koje želiš i voliš.

Rak

Već duže vremena osećaš da ti nedostaje nešto do potpune sreće, ali do sada se nisi usudila da napraviš korak ka novom početku. Već se dugo igraš s pomišlju da postaneš samostalna? Pa uradi to! Želiš na poslu da započneš novi veliki projekat? Usudi se! Sada je pravo vreme za to, a dodatna energija koju ćeš dobiti u avgustu pobrinuće se da sve dobro prođe.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

miss7.24sata.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.