Home Horoskop Stižu emotivne turbulencije: Ovom horoskopskom znaku uopšte neće cvetati ruže u ljubavi...

Stižu emotivne turbulencije: Ovom horoskopskom znaku uopšte neće cvetati ruže u ljubavi u aprilu 2019. godine

35
0
Stižu emotivne turbulencije: Ovom horoskopskom znaku uopšte neće cvetati ruže u ljubavi u aprilu 2019. godine

Iako je proleće sinonim za nova zaljubljivanja ili obnovu starih strasti, jednom pripadniku Zodijaka ovaj mesec će gotovo presesti. Nezavisno od njihovog emotivnog statusa, odnosno od toga da li su u braku, vezi ili sami, Pluton i Saturn u retrogradnom hodu će im prilično pomrsiti konce. Ako niste rođeni u znaku Raka, možete slobodno da odahnete, a ako niste, naoružajte se strpljenjem dok planete ponovo ne budu  na vašoj strani, ali i verujte u sebe.

S jedne strane skloni ste sanjarenju, romantici, poeziji i visokim ljubavnim idealima, a s druge strane, moraćete da se posvetite starim komplikacijama i problemima u ljubavnom životu koji sada zahtevaju vašu punu pažnju. Tokom aprila 2019. godine mnogi Rakovi koji su u braku osećaće pritisak i moraće da ulože golemu energiju i puno truda da stvari funkcionišu. Važno je da prepoznate kada treba da sde koncentrišete na sebe i pritom da ne dopustite voljenoj osobi da se ponaša autoritativno prema vama. U nekim slučajevima može doći do sukoba zbog ljubomore i posesivnosti Rakova i potrebe voljene osobe da postavi granice.
Stižu emotivne turbulencije: Ovom horoskopskom znaku uopšte neće cvetati ruže u ljubavi u aprilu 2019. godine
Rakove koji traže ljubav može privući određeni zaštitnički tip, odgovorna osoba s puno životnog iskustva koja pruža osećaj sigurnosti. Ako delujete vođeni trenutnim potrebama, mogli biste da napravite veliku grešku. Tranziti tokom aprila 2019. godine ohrabruju vas da se oslonite na sebe i da sami krojite svoju budućnost, a to se odnosi i na veze. Krajem aprila Pluton (od 24. aprila 2019. godine) i Saturn (od 30. aprila 2019. godine) utiču na vaš znak. Kreću se retrogradnim hodom i označavaju početak dužeg ciklusa u kojem ćete morati da se posvetite vezi ili braku, ako želite da održite vezu ili brak. tarot-horoskop.com/astrosudbina.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.