Horoskop savetuje za kad treba da ostavite važne razgovore i rešavanje finansijskih pitanja

Što smo istrajniji i ambiciozniji zahvaljujući Plutonu koji je u Jarcu i Marsu u Devici, ostvarićemo i nešto što nismo pretpostavili da možemo (sada i više i bolje nego u drugim periodima). Energija Škorpije se nadopunjuje i prožima sa energijom Jarca, što vodi ka uspehu i napretku Device; Mars je tu da bi se radom postigle konkretne stvari. Zahvaljujući dobroj organizaciji, redu, disciplini, jakoj koncentraciji, većoj izdržljivost i upornosti u ovom periodu se može doći do uspeha, do krajnjeg cilja, nečega čemu težimo.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Od 12. novembra 2015. godine Mars ulazi u Vagu, znak partnerstva, gde će ga dočekati Venera, koja je tu od 8. novembra, a to donosi promene. U ovom periodu može doći do značajnih ljubavnih događanja (dešavanja u partnerstvu, bilo poslovnom, bilo bračnom). Mars u Vagi je pod uticajem Venere. Lepota, finoća i šarm privući će druge, pleniti i zavoditi. Vreme će doneti usaglašenost u vezi ili braku, naročito ako smo taktični i tolerantni i ako smo spremni da se uskladimo sa drugima.

horoskop

Sada je dobro da se u vezama ne insistira na nečemu svome, već na nečemu što je naše i zajedničko. Posebno je povoljno vreme da se uđe u neke trajne veze (ili brak) kada Venera u Vagi bude u sekstilu sa Saturnom oko 11 – 16. novembra. Venera i Saturn u aspektu dovode do trajnosti i stabilnosti u ljubavi. Ujedno, mlad Mesec će biti u Škorpiji u sekstilu sa Jupiterom u Devici… Ovo je dobro vreme za poboljšanja.

Evo povoljne prilike naročito vodenim i zemljanim znacima! Sada je važno da budemo aktivni i da šansu koja se na nekom planu pojavi iskoristimo za poboljšanje. To će posebno povoljno osetiti Device koje imaju Sunce ili podznak oko 18. stepena u Devici, kao i Škorpije kojima je tih dana rođendan (pet dana pre i pet dana posle toga) u narednih 29 dana.

Vreme čizama je stiglo, ALI OVO NISU ČIZME! Da li ih i ti nosiš?

Promene sa mladim Mesecom u Škorpiji su te koje donose veće preokrete i povoljne transformacije, regeneraciju, a nekima i izlečenje ako se započne neki novi tretman. Mlad Mesec biće u konjukciji sa Merkurom u Škorpiji što dovodi i do promena koje su vezane za komunikaciju ili informacije koje prate promene. Novine koje započinjete od 11. novembra (kada je mlad Mesec) dočekajte sa jakom, intenzivnom željom da vam donesu nešto bolje! Dobro je zalagati se za novine zajedničkim snagama, udruženi sa nekim.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.