Jupiter je u Devici do 9.septembra 2016…. Sa ovom energijom mogli bi da budemo više nego spremni za praktične stvari, za suočavanje sa problemima ali i rešavanjem problema (ko ih ima naravno)…

Svake godine, Jupiter, planeta znanja, mudrosti, blagostanja i finansijske stabilnosti, prelazi preko određenih horoskopskih znakova. Ove godine, tačnije od 11. avgusta Jupiter je ponovo u Devici, i to posle 12 godina pauze.

Iako je u ovoj poziciji energija Jupitera suprotna od energije Device, ovaj aspekt ipak većini znakova donosi savršen balans.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Devica je perfekcionista, znak koji voli da “igra” po pravilima i koji ne voli promene, niti bilo kakav nesklad te vodi računa o sitnim, najsitnijim detaljima. Jupiter je daleko opušteniji, ležerniji i fokusiran je na širu sliku, na krajnji rezultat. Zato mu često promakne detalj koji i nije tako sitan i nebitan. Tu uskače Devica koja je spas za Jupiterovu nonšalanciju i koja će se potruditi da Jupiter stigne na finalni cilj. Pa iako su oboje krajne različiti, oni su kao što vidite itekako komplementarni i zajedno umeju da donesu jedan povoljan i perspektivan period..

horoskop---3

Kao i uvek, najbolji način da iskoristite Jupiterovu energiju je da obnovite svoje zacrtane ciljeve, razbistrite misli i zauzmete pozitivan stav, Upamtite da energija Jupitera ume da bude megalomska, pa je potrebno da zauzmete čvrst stav o tome šta želite u životu, nego da se fokusirate na ono što ne želite.

Pogledajte kako će ovaj aspekt uticati na vas u narednih 12 meseci..

Ovan

Vaš posao kao da je dobio neko peto ubrzanje pa ćete morati da se pripremite na prekovremeni rad jer će se od vas zahtevati dosta toga. U tom periodu će vam često dolaziti na ideju nekoliko fantastičnih ideja pa će vam energija često biti rasuta na sve strane. Bez obzira na sjajne ideje, pokušajte da ne radite nekoliko stvari u isto vreme i da vam pažnja ne beži toliko. Fokusirajte se tek na nekoliko ali organizujte bolje svoje vreme. To možete da uradite tako što ćete postaviti realističnije ciljeve i napraviti bolji organizacijski plan. U ovom periodu je bitno da ne zaboravite na sebe i svoje zdravlje i da s vremena na vreme sebi ugađate.

Bik

Ovo je ona godina kada vam sve ide od ruke i kada možete da u potpunosti kontrolišete svoj život. Jupiterov ulazak u Devicu je takođe period za kreativnost, za realizaciju neostvarenih želja. Svi Bikovi koji su bili do sada skoncentrisani na porodicu, u ovom periodu će porodičan život staviti u drugi plan, a fokusiraće se na sebe i na ono što je dobro za njih. Neki će uploviti u brak, neko će proširiti porodicu, a neko će raditi na duhovnom detoksu. Vreme je da sve brige ostavite iza sebe i da uživate.

Blizanci

Porodica je sada prioritet za sve pripadnike ovog znaka. Ona dominira u njihovim planovima, željama. Takođe, Blizanci imaju jak, snažan poriv da se spoje i druže sa bliskim, dragim ljudima. Ovo je vreme kada je sve nekako intenzivnije, emotivnije u vašem najjužem krugu prijatelja i rodbine. To znači da je konačno došlo vreme da posao stavite u drugi plan. Jupiterova energija vam takođe donosi neku promenu u kući, bilo da je u pitanju selidba ili kupovina nekog nameštaja, novog stana, renoviranje. Devica vam ovde pripomaže donoseći vam racionalno rasuđivanje ali i samouverenost.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-10]

Rak

Jupiter vas u vašoj trećoj kući ohrabruje da se edukujete dodatno, naučite neke nove veštine, steknete bolje znanje u sferi koja vas zanima i koja može da koristi vašoj karijeri. Devica vam oštri um, i drži fokus na bitnim stvarima i ljudima. Očekujte da u ovom periodu putujete više, upoznajete nove ljude i stičete iskustva koja će vam itekako koristiti u budućnosti. Takođe, u najavi je i proširenje porodice.

Lav

Stabilna materijalna situacija je itekako bitna Lavovima, a Jupiter u vašoj drugoj kući vas nagrađuje sa pozitivnim aspektima za finansijsku situaciju. Ipak, nije na odmet da povedete računa o nekoliko ključnih stvari: ovaj aspekt može da kod vas probudi sumnju i brigu. Zato je poželjno da resetujete svoje ciljeve i želje, i na poslovnom, i na privatnom planu. Tek kada shvatite šta vam je prioritet, moći ćete da stanete na crtu bilo kom izazovu. Ovo je takođe period kada ste prilično atraktivni suprotnom polu i kada vas okružuje magnetska privlačnost.

Devica

Ulaskom Jupitera u vaš znak, vaša sreća kao da je dobila krila! Očekujte neki dobitak u igrama na sreću, kao i odlazak na putovanje koje bi moglo da bude od presudnog značaja za vaš posao. Savet je da se prepustite i da se ne trudite da kontrolišete sve! Znamo da je lakše reći nego uraditi ali ako uspete da to uradite otvoriće vam se milion prilika i milion mogućnosti za avanturu. Imaćete priliku da u potpunosti promenite svoj način života. Ovo je godina kada možete da otkrijete ko ste, šta želite, gde želite da budete.

letnji horoskop za jul avgust 2015

Vaga

Ovo je povoljan period za duboko ponirivanje u svoju dušu, kada će većina Vaga obaviti nekoliko značajnih monologa. Za to je mahom zaslužan Jupiter, dok će Devica pomoći nesigurnim Vagama da ne analiziraju previše, i udalje se od svih misterija i konstrukacija. Jupiter je ovde učenik a Vaga učitelj. Tokom ovog perioda, očekujte i dodatno obrazovanje i edukaciju, i to van zemlje. Vreme je da resetujete sebe.

Škorpija

Spremite se na buran i živahan društveni život, Škorpije. Ovo nije vreme za solo igrice. Pozitivni aspekti vam donose druženje sa ljudima koji imaju iste, jednake ciljeve i čiji kontakti će itekako da vam budu od koristi u narednih 12 meseci iako vam se to neće činiti da je tako u početku. Jupiter je taj koji će urediti da upoznate prave ljude na pravim mestima.

Strelac

Vaša karijera može sad malo da ode na jedan duži odmor jer ste konačno tamo gde ste hteli da budete, na vrhu. Vi konačno znate šta želite i to vam otvara sva vrata na koja kucate. Jupiter u Devici će vam dati vetar u leđa da ostvarite sve svoje snove. Stižu i pohvale kao i nagrade za uspeh koji vama ide kao od ruke na svim frontovima.

Jarac

Vama Jupiter u devetoj kući donosi avanturu i turbulenciju pa vežite pojaseve, jer polećete! Možete da očekujete putovanja koja se odnose na egzotične zemlje čija kultura je znatno drugačija od vaše, kao i ulazak u neobavezne afere. Devica je tu da vas malo uspori, preorijentiše i sačuva od bubica. ovo je godina kada ćete postići savršen balans znanja, vere i ono što ste do sada ostvarili.

horoskop

Vodolija

Upoznaćete ljude koji imaju veliku finansijsku moć, osobe koje mogu da vam pomognu da izgradite sigurnost za vas i vaše najbliže. Uplovićete u sigurnu budućnost u kojoj ćete imati jake poslovne kontakte i lojalne saradnike. Ovaj aspekt može da vam donese i neko nasledstvo ili sreću u lutriji, ali svakako znači jedan povoljan period koji garantuje materijalnu stabilnost. Takođe, u ovom periodu možete da očekujete fatalne susrete i jaku privlačnost sa suprotnim polom.

Ribe

Jupiter u sedmoj kući forsira i akcentuje vaše odnose sa drugim ljudima, bilo poslovne ili privatne prirode. Ljubav je definitivno u samom fokusu Riba tokom ovog perioda. Imaćete bezbroj prilika da se zaljubite i da popravite postojeće odnose. Iako Jupiter u Devici može da vam očekivanja podigne na viši nivo, sama Devica će vas “spustiti” na zemlju.

http://www.elle.rs/

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.