Home Horoskop Smrkne im se svakog 14. februara: 4 horoskopska znaka koja ne podnose...

Smrkne im se svakog 14. februara: 4 horoskopska znaka koja ne podnose Dan zaljubljenih

113
0
Smrkne im se svakog 14. februara: 4 horoskopska znaka koja ne podnose Dan zaljubljenih

Jedna od glavnih tema u februaru definitivno je Dan zaljubljenih.

I dok ga jedni jedva čekaju, drugima se na sam spomen Dana zaljubljenih diže kosa na glavi. Zašto je to tako? Astrolozi tvrde da velik uticaj na to ima horoskop te da osobe rođene u ova četiri znaka jednostavno ne podnose Dan zaljubljenih:

Jarac

Tvrdoglavi Jarčevi inače ne vole kada im se kaže da nešto treba da urade i u takvim se situacijama obično zainate. Usto su i jako štedljivi pa se ne slažu s idejom da bi za Dan zaljubljenih trebalo svoju ljubav nekome iskazati skupim poklonom. Stoga, ako ste u vezi s nekim ko je rođen u ovom znaku, nemojte ih podsećati da se bliži Dan zaljubljenih jer vam tada sigurno neće kupiti ništa, ali i svakako ne očekujte nikakav poklon.

Vodolija

Vodolije su rođeni sanjari zbog čega biste čak mogli i da pomislite da vole praznike poput Dana zaljubljenih. Ali oni su često emotivno potpuno isključeni od sveta oko sebe pa im sladunjave stvari poput poklona za Dan zaljubljenih i ne padaju na pamet. A u slučaju da na to odlučite da ih podsetite, verovatno ćete im stvoriti pritisak i dovešćete ih u nezgodnu situaciju, pa čak i izazvati svađu.

Devica

Device su realistične i stoje s obe noge čvrsto na zemlji pa uopšte ne razumeju ideju o Danu zaljubljenih i ne smatraju to nečim važnim. Predložite li im razmenu poklona za Dan zaljubljenih, verovatno ćete od njih dobiti kiseo osmeh i pašćete im u očima.

Škorpija

Iako su romantični i emotivni, kada su zaljubljeni, Škorpije vole da svoju ljubav iskazuju svakog dana i bez ikakvog povoda pa ih ideja o slavlju Dana ljubavi čak i pomalo vređa. Usto, stvari poput kupovine poklona za druge im stvaraju velik pritisak i uopšte u tome ne uživaju. index.hr 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.