Home Horoskop Saznajte da li on želi ozbiljnu vezu ili samo kratkoročnu zabavu: Ovako...

Saznajte da li on želi ozbiljnu vezu ili samo kratkoročnu zabavu: Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kada mu je zaista stalo do žene

311
0
Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kada mu je zaista stalo do žene

Kada upoznate novog momka,sigurno pokušavate da razumete njegov odnos prema vama – da li je ozbiljan ili želi kratkoročnu aferu.

U ovome vam mogu pomoći zvezde, odnosno, njegov horoskopski znak. Astrolozi analiziraju ponašanje muškaraca različitih znakova i iznose jasan opis kako se ponašaju, ukoliko im je zaista stalo do devojke, piše Ženski magazin.

Ovan

Predstavnici ovog znaka su često nestrpljivi, vole da se sve urade odjednom, mrze da čekaju. Ali, za devojku svojih snova će učiniti izuzetak – neće žuriti i pokušaće da stvore za vas dvoje oazu udobnosti i spokoja.

Bik

Ako je Bik muškarac odlučio da bude sa vama, on neće štedeti napore da to i pokaže. Odmah će odgovoriti na vaše poruke, neće praviti pauze, a ako vas vidi recimo, u metrou, neće se ustručavati da vas zagrli čvrsto. Puni su energije i stalno žele da iznenade svog partnera.

Blizanci

Muškarci Blizanci su veoma energični, kreativni, ali istovremeno lukavi. Oni nikada nisu dosadni, a ljubav pokazuju tako što sve vreme pokušavaju da vas nasmeju.

Rak

Lojalan i brižan. Ako se sviđate muškarcu koji je rođen u horoskopskom znaku Rak, znaćete sve o njemu i o njegovim osećanjima. Nikada vas neće uvrediti ili rastužiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.