Ovako se muškarac iz svakog horoskopskog znaka ponaša kada je zaljubljen do ušiju Zvezde znaju sa kojim znakom ćete ostati do kraja života

Svaka osoba je jedinstvena, a kako izražava svoja osećanja u velikoj meri zavisi od horoskopskog znaka. Otkrijte tajne svog partnera i da li vas voli!

Ovan

Ovan je veoma samuveren i on će vam jednostavno reći da vas voli onog trenutka kada je siguran da to stvarno oseća.

Gestove pažnje će pokazati svaki dan kroz poruke za dobro jutro ili bilo koji drugi način kojim može pokazati da mu je stalo do vas.

Bik

Bik muškarac voli strasno i da bi rekao da li mu je zaista stalo do vas ili ne, morate biti oprezni u svojim postupcima. Kada voli, spreman je da sve podeli sa vama, otvoren je, pa čak i spreman da se izvini za svaku grešku koju je uradio.

Blizanci

Čak i ako su Blizanci po prirodi „ženskaroši“, kada je u pitanju prava ljubav oni su potpuno mirni. Blizanci će vam reći rečima koliko vas vole. Ukoliko su zaljubljeni u vas, pažljivo će slušati sve što imate da im kažete, ali takođe očekuju da ih slušate dok govore. Za Blizance je pažnja najveći oblik ljubavi, a slušanje najveći oblik pažnje.

Foto: StockSnap.io

Rak

Kada vas Rak voli on će brinuti o vama. Pripremaće vam doručak svakog jutra ili večeru uz omiljeni film. Pokušaće da stvori okruženje koje obožavate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.