Retrogradni Neptun od 23. juna do 28. novembra 2020: Saznajte šta donosi horoskopskim znacima i koje zamke treba da izbegnu
Retrogradni Neptun od 23. juna do 28. novembra 2020: Saznajte šta donosi horoskopskim znacima i koje zamke treba da izbegnu

Retrogradni Neptun je počeo 23. juna i traje sve do 28. novembra, a bavi se pitanjima istine nasuprot iluziji…

Da li ste ikada ležali budni u krevetu, analizirajući svaki razgovor koji ste vodili tokom dana, pitajući se da li ste rekli nešto pogrešno, ili su možda svi besni na vas? Ako je tako, osnažite sebe i svoje mentalne misli.

– Budući da će Neptun biti retrogradan gotovo do ostatka 2020. godine, biće lakše nego ikad uploviti u razmišljanja, posebno o onome što je trebalo da uradimo ili kažemo – kaže astrolog Rejčel Lang.

Neptun je spoljna planeta, a Lang objašnjava da kada spoljne planete postanu retrogradne, na nas ne utiču toliko lično kao unutrašnje planete (Merkur, Venera i Mars), piše Telegraf.rs.

– Naša percepcija se može promeniti tokom retrogradnosti spoljnih planeta. One obično predstavljaju suptilnije lične promene i rast koje svi mi doživljavamo u isto vreme. Možete očekivati da će vam sada biti jasniji vaši snovi, fantazije i ideje – kaže ona.

Retrogradan Neptun takođe bi mogao da pokrene ona gore navedena pitanja: “da li treba, “da li mogu”, “da li hoću”, i slično… Ali, nije vreme da se hranimo neproduktivnim ili negativnim mislima.

Retrogradni Neptun od 23. juna do 29. novembra 2020: Naši snovi zovu da ih ostvarimo. Laži se otkrivaju jer je istina neizbežna

– To je takođe period tokom kojeg vam određeni delovi vaše prošlosti nisu toliko jasni. Mogli biste videti idealizovanu verziju koja ne odražava celokupnu sliku. Da biste maksimalno iskoristili ovo vreme, radite na saosećanju, posmatrajte realno sebe u određenim situacijama u prošlosti, i probajte da naučite nešto iz toga – ističe astrolog.

Ujedno vežbajte i uvedite zdrave životne navike. Jedna od ideja je da se posvetite svojoj duhovnosti, jer Lang kaže da je retrogradni Neptun „magičan period”.

Retrogradnost Neptuna može da nas podstakne da posumnjamo u istinu, da se zapitamo šta je stvarno…  Ovo je pravo vreme da budete iskreni prema sebi i drugima, a ne da ne budete nepošteni oko svojih osećanja.

Budući da period retrogradnog Neptuna traje toliko dugo, važno je da se čovek ne prepusti lošim emocijama. Retrogradni Neptun ume da uvuče u svet iluzija, a kako je osetljivost pojačana, može da deluje kao demon koji vodi čoveka pravo u propast.

U nastavku vam otkrivamo šta retrogradni Neptun donosi vašem znaku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.