Retrogradne planete će ih urnisati: Za ova 3 horoskopska znaka maj 2020. biće najgori mesec u godini
Foto: freepik.es

Retrogradni ciklusi mogu biti zastrašujući, pogotovo kada postoji više retrogradnih planeta na astrološkom nebu.

Sve se događa s razlogom, a to se posebno odnosi na kosmos. Retrogradni ciklusi su ekvivalentni izvođenju improvizovanog okretenja u obliku slova U nakon što nešto ostavite iza sebe, a ista stvar se događa i sa nebeskim telima. Prošlog meseca Pluton, planeta smrti, moći, seksa i transformacije, bio je stacioniran retrogradno u znaku Jarca, a u maju će se još tri planete – Venera, Jupiter i Saturn – upustiti u svoje putovanje unazad, piše Telegraf.rs.

Saturn, planeta odgovornosti i ograničenja, retrogradno se vratio u Vodoliju 11. maja, nakon čega će 13. maja uslediti Venera u Blizancima i 14. maja Jupiter u Jarcu.

I dok je sigurno reći da će tri horoskopska znaka, Bik, Škorpija i Jarac imati najgori mesec ove godine, uvek postoji prilika da nadjačate uticaj energija i preokrenete ih u svoju korist. Ako mudro koristite retrogradne periode, oni bi mogli da budu neverovatno produktivni. Potrudite se da iskoristite ovo vreme da razmišljate o svojim dugoročnim ciljevima, navikama, odnosima.

Evo zašto će se Bik, Škorpija i Jarac najverovatnije suočiti sa najviše izazova tokom ovog meseca:

BIK: Stresiraćete se zbog svoje stabilnosti i udobnosti

Znate koliko je važna stabilnost u životu bolje od bilo koga drugog, ali sa vladajućom planetom Venerom koja će biti retrogradna u vašoj drugoj kući novca, imovine i zadovoljstva, verovatno ćete tokom ovog perioda biti samosvesniji nego inače. I dok je značenje bogatstva subjektivno, ovo je prilika da razmišljate o svojim finansijama, navikama potrošnje i, što je još važnije, vašem vrednosnom sistemu. Dobra vest je da biste mogli otkriti nove načine za zaradu novca, ali da biste to ostvarili moraćete dosta da radite.

Retrogradne planete će ih urnisati: Za ova 3 horoskopska znaka maj 2020. biće najgori mesec u godini
Retrogradne planete će ih urnisati: Za ova 3 horoskopska znaka maj 2020. biće najgori mesec u godini

Škorpija: Osećate se previše odsutno

Nitko ne voli kada njiegovi planetarni vladari postanu retrogradni. Ako se osećate neorganizovano ili odsutno, sve je to zahvaljujući planeti Pluton koja je retrogradnom prošla kroz vašu treću kuću komunikacije, misaonog procesa i kognitivnog funkcionisanja. Ne bojte se. Univerzum želi da se zaustavite, razmislite i preispitate svoje svakodnevne dužnosti. Jupiter će se ovog meseca pridružiti Plutonu na njegovom retrogradnom putovanju i to će pojačati efekte retrogradnosti Plutona, jer Jupiter uvećava sve što dotakne. Kako to najbolje možete iskoristiti? Zapišite sve. Napravite spisak. Počnite da vodite dnevnik. Vreme je da očistite i detoksikujete svoj um.

Jarac: Preopterećeni ste i osećate se manje produktivnim

Dozvoljeno vam je da ponekad budete nemarni. Iako to nije često slučaj, Pluton i Jupiter će se kretati retrogradno kroz vaš znak, pa se na vreme pripremite na određene promene. Venera, planeta ljubavi, obilja i zadovoljstva, retrogradno će ući u vašu šestu kuću zdravlja, dobrobiti, dnevnih rituala i radnog okruženja, tako da se nemojte prisiljavati na naporan rad ako vam telo kaže drugačije. Ovo nije samo prilika da kreirate skladnu svakodnevnu rutinu, već i šansa za razmišljanje o rutinskim navikama i opštem blagostanju. Zdravlje je bogatstvo i vreme je da vaš lični mir postane prioritet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.