Pun Mesec u Vagi 31. marta 2018

Pun Mesec u Vagi 31. marta 2018: Ovaj drugi pun Mesec u martu mesecu se zove još i plavi Mesec. Moguće je da sve što smo na neki način sputavali i čuvali u sebi baš sada ispadne problem, neki vid blokade. Savetuje se da što je više moguće da sada održite harmoniju i mir. Posebno će biti izloženi ovom punom Mesecu Rak, Jarac, Ovan i Vaga. Dok se borite za svoje mišljenje ipak bi bilo dobro da prihvatite činjenice. Sada nije vreme da se svađate i isterujete pravdu jer tim postupcima stvarate samo neprijatelje. Mnogi znaci će biti nekako staloženi i pomirljiviji a posebno Strelčevi ,Lavovi, Blizanci i Vodolije.

Za vreme punog Meseca i Venera menja znak tako što iz ratobornog Ovna ulazi u svoje sedište Bika što će mnogima dati istrajnost, stabilnost, želju da uživaju u luksuzu, privlačnost će biti izražena za suprotni pol, razmišljanje i planiranje o materijalnim stvarima, lepo oblačenje, uživanje u hrani i svemu što je iz simbolike Venere i Bika, piše astrolog Željka Knežević. Ipak se treba čuvati od taštine i preteranih uživanja u svemu. Kako je Vaga polje partnera, u poslu i ljubavi budite oprezni da ne upadate u svađe i prepirke.

Pun Mesec u Vagi 31. marta 2018

EVO ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI OD OVOG PUNOG MESECA 

OVAN

Vi možete osetiti nedostatak energije i neki period što je bio početkom meseca sada opet može da se ispolji u vidu zastoja. Pun Mesec pada u vašu kuću partnera u ljubavi i na poslu pa tu treba obratiti pažnju. Ne donosite odluke jer je i Merkur retrogradan. Nije baš pozitivan dan, sutra je novi dan…

BIK

Vi sada možete biti popularni u svom okruženju i osobama koje volite posvećujete više pažnje. Vaša vladarka Venera baš danas ulazi u vaš znak pa će vam dati sva čulna uživanja i materijalne naklonosti. Uz Jupiter se pojačava vaša sreća, kreativnost i ljudi cene vaše pozitivne osobine. Mnoge pozitivne stvari se pokreću kod vas.

BLIZANCI

Vi sada definitivno sa punim Mesecom u Vagi pokrećete misli šta da radite i mislite da biste bili srećni . Ipak se možete opustiti jer će ovaj vikend biti miran i harmoničan. Mnogi Blizanci će dobiti neku lepu mogućnost kao dar od Boga. Može se rešiti nešto što je privremeno rešenje za veliki problem.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.