Home Horoskop Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019: Stižu Vodolijinih 5 minuta za...

Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019: Stižu Vodolijinih 5 minuta za ljubav, Škorpiju obuzimaju mračne senke prošlosti, Lav ostvaruje veliki uspeh

119
0
Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019

Ovo je drugi pun Mesec u Vagi, polju partnera što znači da imate drugu šansu ako ste prvu propustili 21. marta kada su partnerski odnosi u pitanju. Sunce je na 29. stepenu Ovna i sprema se da uđe u Bika gde će praviti konjukciju sa Uranom pa će mnoge osobe iznenaditi ljubav, zaljubljivanje, a kod pojedinih osoba biće i svađa sa razlazom. Vrlo je povoljno i za nova poznanstva, kako partnera u poslu, tako i u ljubavi, prijateljstvu .

Venera i Neptun su u Ribama pa je moguće upoznavanje sa lekarima, umetnicima, mediskim ličnostima, političarima itd. Merkur je već ušao u Ovna pa jasno zna šta hoće i šta mu prija. Kako se pun Mesec dešava na poslednjem stepenu Vage, onda će najviše uticaja imati na osobe koje su rođene u poslednjoj dekadi svog znaka ili podznaka. Uticaji mogu biti pozitivni ili negativni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata, piše astrolog Željka Knežević.
Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019

OVAN

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem sedmom polju partnera pa će tu i da se dešavaju emocije. Merkur je već u vašem znaku i čeka da mu se pridruži Venera pa možete biti glavna zvezda. Sjaj Meseca može da obasja neka vest koja će biti povod za slavlje, tako da se sreća može produžiti sa lepom ljubavnom pričom i finansijskom lakom zaradom.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju koje je zaduženo za posao, svakodnevni život i zdravlje. Mars boravi u vašem drugom polju novca pa se može očekivati veća zarada nego obično. Merkur će biti u Ovnu pa vi možete zračiti vrlo privlačno. Mnoge osobe baš za vreme ovog punog Meseca bi trebalo da budu fleksibilne, a posebno zato što je Uran u blizini pa se može desiti neočekivana situacija. Potrebno je biti strpljiv dok Venera ne napusti Ribe 21. aprila što će vam dati strast.

BLIZANCI

Kod vas se pun Mesec dešava u vašem petom polju koje simbolizuje ljubav, decu, planove, ciljeve, sport, pa se u toj sferi dešavaju emocije. Vaš vladar Merkur je već dosta aktivan iz Ovna što je vrlo pozitivno za vaš znak pa vas čini spretnim, brzim i misli vam samo naviru. Mnogi Blizanci sada mogu da se raspravljaju sa svojim partnerom zbog Marsa u njihovom znaku. Slobodni treba da izlaze i druže se jer mogu upoznati svoju srodnu dušu.

RAK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem četvrtom polju što je simbol porodice, majke, kuće, novih početaka, zajednice što će vama dati dosta nervoze, a pojedinim osobama i probleme na poslu. Dosta teži aspekti se dešavaju od Merkura i Venere iz Ovna u nekoliko narednih dana posle punog Meseca tako da se tu treba čuvati da se ne uđe u neku divlju emociju. Spas vam sledi od ulaska Sunca u Bika, što sa vašim pravi sekstil gde vam olakšava stvari u životu i donosi ispunjenje ostvarenja na nekim životnim putevima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.