Pun Mesec u Raku 22. decembra 2018

Pun Mesec u Raku 22. decembra 2018: Ovo je poslednji i najjači pun Mesec u ovoj godini koji će biti u četvrtom polju doma i porodice. Velike emocije će biti sada naglašene, a kako će biti i u aspektu sa Saturnom, onda neće biti sve lako. Mnoge osobe mogu se vratiti u prošlost i u razna sećanja koja mogu biti i dobra i bolna, što zavisi od vaših aspekata u ličnom horoskopu. Sada treba obratiti pažnju na porodičnim okupljanjima, proslavama i sećanjima na prošla vremena.

Izbegavajte rasprave 21,22,23 i 24. decembra već gledajte da na porodična okupljanja donesete ljubav, toplinu i harmoniju. Kako će Venera iz Škorpije praviti dobar aspekt sa Neptunom, onda može biti i dobrih dešavanja i šansi da vaše negativne emocije transformišete u harmoniju i ljubav. Veliki uticaj će najviše osetiti osobe iz prve dekade Raka, Jarca, Ovna i Vage. Mnogi znaci mogu imati lepa i harmonična dešavanja sa ovim punim Mesecom dok pojedinci mogu imati stresan i težak period. Kako se pun Mesec dešava u prvoj dekadi Raka, onda će svi znaci koji su rođeni u prvoj dekadi znaka osetiti dobre vibracije ili manje dobre, piše astrolog Željka Knežević.

Ovako će ovaj pun Mesec delovati na pojedine znake 

Pun Mesec u Raku 22. decembra 2018

OVAN

Kod vas se događa dešavanje u vašoj četvrtoj kući, što je vezano za vašu kuću, porodicu, majku, zemlju odakle dolazite. Mnoge osobe mogu imati sećanja na prošlost, ma kakva god da je bila, i nostalgiju pa se mogu odlučiti i za preseljenje ili da promene zemlju u kojoj će živeti.

BIK

Kod vas se događa dešavanje u vašem trećem polju koje se odnosi na braću, sestre, komšiluk, saobraćaj, bliske prijatelje i sve što je vezano za simboliku trećeg polja. Mogu vas poneti dugi razgovori, šetnje, pisanje. Oprez u saobraćaju i pazite šta i sa kim pričate. Ako vam je Mesec u skladu sa vašim planetama, onda će biti dosta dobar i uspešan kraj godine.

BLIZANCI

Kod vas se dešava u drugom polju što je povezano sa finansijskim stanjem. Moguće je da bude veći priliv novca ili da bude neki izdatak, što opet može biti povezano sa vašim aspektom unutar horoskopa. Dobici su mogući od raznih izvora zarade koja može biti povezana sa ženama.

RAK

Kod vas je ovaj pun Mesec pa možete očekivati razne nalete emocija, od zanesenosti, romantike do nervoze i tužnih sećanja. Sada se ne preporučuje da upadate u rasprave, da se vraćate u prošla sećanja jer od toga nikakve koristi. Okupite vašu porodicu, decu i polako se pripremite i dogovorite za prestojeću Novu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.